dilluns, 3 de febrer del 2014

Resultats i croniques de l'escola del Sucro FS Cullera

PREBENJAMÍ
Jesús Maria 8 – Sucro 2
No s’ha pogut fer res, els xiquets de Jesús María en tot momento han segut superiors. El Sucro ha plantat cara però les malalties han passat factura. Els gols han segut de Mark Melia i de Miquel. Destacar l’actuació d’Igmar que ha fet un gran partit.
BENJAMÍ A
Sucro 4 – Maristes Cullera 1
Partit igualat amb poques ocasions per les dos parts. El primer gol pujà al marcador per part dels visitants, després d’aprofitar una contra, i així arribaven al descans. En el inici de la segona mitat Victor aconseguia l’empat, i esta vegada el Sucro feia un parcial de 4 – 0 amb hat-trick d’Ausies. El Sucro s’emporta el derbi local que tant esperat es tenia.
ALEVÍ
Corbera 5 – Sucro 4
Partit marcat per la falta d’intensitat del Sucro, que començava avantçant-se en el marcador amb un gol de Hugo, però el equip local feia els 4 gols seguits per a possar el 4 – 1 al descans. En la segona mitat 1 gol de Isma, després els locals i per ultim primer Erlantz i després Carles T. possaven emoció al partit. Una última jugada per aconseguir algún punt valiós s’estavella en el travesser, i a la fí els locals s’enduien el partit. Hi ha que recalcar l’actuacio del porter Joan.
INFANTIL
Alboraia 7 – Sucro 2
Partit igualat en tots els aspectes. L’Alboraia aprofitava un parcial de 3 – 0 en la primera mitat. Al inici de la segon el Sucro creía en la remuntada al possar-se amb el 3 – 2 que donava esperances. Però poc li durava aquesta alegría perquè els locals una vegada més aconseguien fer els 4 gols següents. A la fi, una derrota que de segur fa millorar als nostres jugadors.
FEMENÍ
Sucro 4 – Favara 0
Gran partit del femení dominant tot el partit de principi a fí. L’equip de Soriano i Carlos ha fet un gran treball defensiu durant tot el encontre. Els gols han segut de Andy (3) i Sara.