dilluns, 10 de febrer del 2014

L'ALEVI DE MARISTES CONTINÚA IMPARABLE

Partit molt complicat el que tenía l'equip de Nacher després d'asaltar el Pilar. A més, el fort vent que bufaba perjudicaba i molt el joc d'un equip local que destaca per la bona circulació de baló.
Pero els cullerencs están fets a tot i en arrollador arranc es posaven 3-0 en els primers minuts.

L'Ollería retallaba distancies, pero els locals posaben la puntilla avans del descans.
La segona part fou un monóleg de un Maristes Cullera que va fer gaudir als presens d'un excelent joc colectiu, maquillant el marcador amb dos nous gols.
6-1 final que se queda curt, pero que al cap i a la fi son tres punts i un passet més cap l' objectiu.
La propera setmana l'equip descansa i la següent es visita el Pavelló Covert per disputar un derbi local que, desitgem desde Maristes, siga molt mes tranquil que el de categoría Benjamí.