diumenge, 2 de febrer del 2014

Victòria del CF Cullera en la visita al camp del CF Borriol per 0 a 1

Important compromis el que tenia hui per davant el CF Cullera en la seua visita al camp de EL PALMAR a Borriol. El castellonencs estan en la part baixa de la taula i podia ser una arma de doble fil.De fet, esta passada setmana l'equip que presideix el golfista Sergio Garcia s'havia reforçat i molt per tal d'intentar eixir dels llocs de descens i salvar la categoria.
Però els de David Gutierrez volien oblidar el més aviat possible la derrota de la passada setmana en el descompte davant dels líders, i han eixit des del primer minut a endur-se els tres punts. Algunes clares ocassions en la primera meitat, però o be amb falta d'encert de la davantera cullerenca, o be l'encert dels locals ha fet que s'arribara al descans amb empat a zero gols.
La represa ha estat més del mateix, amb un CF Cullera molt precipitat per la necessitat de traure els tres punts, la qual cosa ha fet que en alguns moments els cullerencs haguen estat jugant amb excessiva pressió, per al minut 58 la història a canviat. Cristian Castells ha marcat i ha avançat als cullerencs, que ha partir d'eixe mateox moment han posat setge a la porteria local, haven pogut marcar algun que altre gol mes.
Amb el resultat final de 0 a 1, el CF Cullera salva esta complicada visita en un camp complicat i espera seguir sumant la pròxima setmana davant de l'Atlètico Saguntino en un duel on es reviuran els enfronataments que els dos equips tingueren tan en Copa, on els de Morvedre eliminaren als de la Ribera, i en lliga, on els aficionats saguntins demostraren molts pocs modals i educació  En l'anada 1 a 1. En l'Aèria s'hauran de nugar ben be els tres punts