dilluns, 24 de febrer del 2014

Maristes Cullera Fs aleví s'empòrta clarament el duel local i ja fa aulor a Campió

MARISTES S'EMPORTA EL DERBI I LI RESTA 1 PUNT PER A SER CAMPIÓ
Bon ambient de fútbol sala el que es va viure dumenge al pavelló covert en el derbi local, el Sucro rebia la visita d'un Maristes Cullera que va llançat cap al títol de Lliga.

Gran primera part visitant que amb un joc molt fluix conseguía un parcial de 0-8. El Sucro de tir llunyá retallaría a la bora del descans.
La segona part comensaba amb un nou gol Marista en jugada de inici, qui ja va baixar el ritme pensant en el decisiu duel de la propera setmana.
El resultat final fou de 1 a 12 i amb estos tres punts el primer objectiu de la temporada está mes prop que mai.
Com deiem l'equip de Nacher pot proclamarse el proper dissabte, s'enfronta ni més ni menys que al segon classificat, un Santa Ana que intentará aiguar la festa als cullerenc.
Dissabte 1 de Març al Col·legi dels Maristes, esteu tots convidats a fer força.