Resultats dels diferents equips del Sucro Cullera Futbol sala

Resultats i croniques de l'escola Sucro FS Cullera 8 i 9 de febrer.
BENJAMÍ A
Dominicos 2 – Sucro 4
Partit contra el segon classificat, després de tres victories consecutives. La primera part comença amb un golàs de Dominicos. El Sucro poc després ficava les taules al marcador mitjançant Ausies. Els tres gols següents serien de Joan, Aday i Carles, amb el 1 – 4 s’arribava al descans. La segona part el Sucro va defendre molt be i tingué opcions per a fer altre gol. Dominicos feia el 2 – 4 final a pocs minuts de la fí. Agrair la colaboració de Jose David, ja que Pau no pogué estar a la banqueta per la sanció federativa.
ALEVÍ
Sucro 1 – Pilar 4
El partit caigué a favor dels visitants, ja que els locals arribaven a portería però no finalitzaven. Al descans s’arrivaria amb un 0 – 2 en el marcador. Ja en la segona part el Sucro acurtava distancies amb el gol de Carles (1-2), però poc durarira l’alegría perqué el Pilar feia els dos ultims gols rapidament. En el 1 – 4 s’acava l’encontre.
INFANTIL
Sucro 2 – Requena 3
Partit igualat en el que el Sucro demostra una vegada més la superioritat de possesió, portant en tot momento el partit amb un clar domini. S’avansaren els visitants amb un parcial de 0 – 3 que s’arribava al descans. En la segona mitat els Riberencs tancaven als de Requena dins la seua área, arrivant amb moltes ocasions i fent el 2 – 3 a falta d’un minut per a la fí. Gran partit disputat per l’infantil que poc a poc va vegent que els resultats i el joc milloren considerablement. Hi ha que destacar el debut de l’aleví Ismael en la categoría, i l’actuació del porter aleví Joan, ja que va fer un molt bon encontre.
CADET
Sucro 7 – Alberic 2
Partit de poca intensitat dels locals que duien diverses setmanes sense competir. El millor del partit va ser el resultat final. Pogué ser molt més gran pero el porter de l’Alberic va fer moltes actuacions bones. Tres punts més i a seguir sumant.
FEMENÍ
Big band 5 – Sucro 0
Clar domini del equip local, dixant la primera part amb un 3 – 0. En la segona part les nostres xiques es varen concentrar més defensivament però poc es pogué fer, encaixant dos gols més.