dissabte, 22 de febrer del 2014

Important victòria del CF Cullera davant del CD Llosa per 2 a 0. Segueixen ahi dalt

L'Aèria acollia esta mateixa vesprada un d'eixos duels que a priori cal considerar-los de qualitat. En la gespa artifcial del camp cullerenc s'enfrontaven el CF Cullera i el CD Llosa, dos equips que estaven fent bon joc en les darreres jornades.
S'esperava molt de la Llosa, amb un equip molt renovat respecte al que en la primera volta va empatar a 1 gol davant el Cullera. En este encontre de la segona volta, corresponent a la jornada 26, els de David Gutierrez tenien moltes ganes d'agradar a la parròquia local, després del punt aconseguit en el mític Castalia en el darrer minut de l'encontre, ja en temps afegit.
Moltes ganes dels cullerencs des del primer moment, però amb esglai inclòs, ja que en el minut 2 el visitnt Blody ha estavellat un fort chut en el travesser cullerenc. Una de les contades ocassion de les que han gaudit els visitants. A partir d'ahi, un Cullera que anava a més i que volia els tres punts. al minut 20, Emilio Da Silva remata magistralment una centrada d'Ernest des de la banda dreta i aconsegueix avançar als locals. però el domini del Cullera era quasi total en este primer periode, i Da Silva de nou s'inventa un passe de tacó que intercepta la defensa visitant, però que cau al peu de Guillem, qui magistralment posa el 2 a 0. A partir d'ahi, acoassions i més ocassions per al Cullera en tot el temps que restaba per a l'encontre, el qual ha fionalitzat amb, fins i tot, sis oacassions clares de gol que no han pogut ser materialitzades.

Victòria clara, contundent, justa, i massa curta la que esta vesprada els de Guty han aconseguit en l'Aèria, davant d'un Llosa que es podria dir que ha defraudat en esta visita a Cullera.
La pròxima setmana visita molt complicada a Muro.