dilluns, 3 de febrer del 2014

Nota de premsa del CF Cullera al voltant del mes de gener esportiu



MES DE GENER  POSITIU PER AL C.F. CULLERA



Entrem ja en l´any 2014 i els equips amb major caràcter competicional del Club de Futbol Cullera van avançant en la competició amb resultats que en general podem considerar com a positius.

Mostrando 1.jpgL´equip de Tercera, feia bona la seua fortalesa com a local i en les  jornades 19 i 20 aconseguia a l´Aeria dos victòries consecutives davant Paterna i Jove Español que li fan apropar-se a la part alta de la classificació. Un treballat empat a Novelda i una derrota in extremis davant el potent Eldense (foto 1) a l´Aeria deixen al Cullera en la sisena posició.

Mostrando 2.jpgEl Cullera B dirigit per Héctor continúa amb la seua irregularit, especialment com a visitant, combinant partits desafortunats com el d´Oliva (foto 2) amb actuacions excel·lents com l´ultima victòria (foto 3) a l’Aéria davant el Callosa (4-1). L´equip es sitúa en la zona mitjana de la classifcació pero ara el calendari es complica i deuran estar molt centrats per sumar punts i no trobar-se en problemes classificatoris.

El veterans continúen millorant a mesura que van recuperant efectius, amb 5 jornades sense conéixer la derrota. Les victòries a Cullera davant Almussafes i a Carlet per 0-4,
i dos nous empats davant Perelló i Sueca, els permeten seguir escalant posicions situant-se ja prop de la part alta de la classificació.
Mostrando 3.jpg
El juvenil de la mà de Tomàs continúa el seu progrés, i tot i estar integrat per una gran quantitat de jugadors de primer any, està realitzant una molt valorable primera volta
que ens fa ser molt optimistes de cara al futur. Victória al camp de l´Sporting Benidorm
i Altea i derrota davant el Damiús marcada per l´actuació arbitral deixen al juvenil en la quinta posició, molt a prop d´una tercera plaça que comporta opcions d´ascens.

Un cadet conformat amb nombrosos jugadors de primer any continúa la seua milloría i de la mà d´Eloy està aconseguint competir de igual a igual amb equips de jugadors molt més majors, amb derrotes mínimes i en alguns casos injustes, com la patida davant l´Esides, mostrant que a mesura que els joves jugadors vajen adquirint confiança en les seues possibiiltats, l´equip anirà consolidant-se esportivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada