dilluns, 3 de febrer del 2014

Important visctòria de l'Aleví dels Maristes Cullera Fs davant del Pilar A a domicili

L'ALEVI A DE MARISTES DONA UN COP D'EFECTE EN EL PILAR

Partit brillant dels xiquets de Nacher a la sempre complicada pista del Pilar A, segón classificat del Grup Tercer.

Els cullerencs, consiens del que estaba en joc, marcaren un fort ritme desde el principi sorprenent a un equip local que, tot i traure el partit a la pista exterior del coletge, no estaba agust sota la mateixa.

Cuan despertaren, Gali ja había fet dos gols finalitzant al segon pal excelents jugades colectives.

El Pilar va apretar de valent, pero Maristes també sap defende amb un inconmensurable Joan dirigint l'orquesta. Ademes, el porter Cristian s'unia a la festa amb bones intervencions.

Nico pareixía matar el partit amb el 0-3, pero els pilaristes també tenen garra i vorien recompensat el seu esforç amb un gol que els tornaba l'esperansa.

Esperansa que pedríen al filo del descans, un gol de Escolá desde la banda d'eixos coneguts com psicológics.

Amb el 1-4 finalitzaba una espectacular primera part on altra de les claus fou l'enorme llavor de Pablo anulant a Lucas, el millor jugador del Pilar.

En el segón periode Maristes va continuar demostrant la seua solidesa defensiva, amb un inconmensurable Nacho que també va parar tot el que li aplegaba.

I cuan millor estaba el Pilar tornaba a apareixer Escolá per matar el partit amb el quint gol.

Els locals cremaben totes les naus i traien porter jugador, pero els cullerencs el defenien molt be amb un Nico estelar.

La recta final Maristes tornaba a pujar la presió per evitar que els pilaristes ixqueren de cinc, fruit de lo cual Escolá robaría un baló i posaria el definitiu 1 a 6.

En definitiva, importantísima victoria que deixa al Alevín A del Maristes Cullera amb tot encarrilat per a ser Campió de Lliga. No obstant, "hasta el rabo todo es toro" i l'equip de Nacher seguirá esforsanse i donanto tot a cada partit.