dissabte, 8 de novembre del 2014

Contundent victòria del CF Cullera davant del CD Torrevieja. Una victòria que dona tranquilitat

Bon encontre el que s'ha viscut esta vesprada en el camp de futbol Aèria i que enfrontava als locals, el CF Cullera i al CD Torrevieja, sisé classificat a 2 punts dels líders el Muro. A priori, un encontre complicat per als homens que entrena David Gutierrez.
La primera part ha estat de clar domini cullerenc, tot i que sense clares jugades de gol per part de cap dels dos equips, però amb un clar control dels temps del partit per part del CF Cullera. Quasi a punt d'arribar al final del temps reglamentat, en el minut 44, i a l'eixida d'un corner, Guillem ha encertat en enviar el baló al fon de la xarxa, avançant als locals, i posant una important victòria parcial per als del CF Cullera, amb la que s'ha arribat al descans.
En la segon mitat, en la represa els de David Gutierrez han eixit enxufats en el partit, demostrant moltes ganes per a poder endur-se els tres punts, i en el minut 56 ha estat Oscar qui ha avançat de nou als locals. Este segon gol ha donat molta tranquilitat als locals, els quals han seguit controlant el baló i dominant l'encontre, jugant un dels millors partits com a locals en el que portem de campanya, tot i les nombroses baixes amb les que es presentava l'equip cullerenc.
Al minut 65, jugada clau ja que en una contra dels visitants per la banda dreta, una centrada milimètrica des Burguillo a superat a Sergio, traent el balo desde baix dels pals Alex. A rengló seguit ha estat el CF Cullera qui ha colpejat de nou, materialitzant Marin el tercer gol per als locals. Els últims minuts de l'encontre han estat trepidants tant en una com en altra porteria. Miny 86, xut de Mani Gassent al travesser. Minut 87 Marin trau un baló desde baix dels pals quant els visitants ja quasi cantaven gol. Minut 89, Abel estrella el baló al poste. A rengló seguit jugada magistral d'Aaron que per poc no acaba en gol. Cosa que si que secceïria el mint 91, quant Manu Gassent ha posat el 4 a 0 que seria el resultat final de l'encontre. Victòria important per al CF Cullera, qui ha jugat els millors 90 minuts com a local del que portem de temporada, destacant la ràpida adaptació a l'equip del nou reforç Javi Sanchez i destacant també el suport que han tingut els jugadors des de la que ja s'ha anoment Grada Jove, una grada d'animació.
Ara la setmana que ve, diumenge a les 12 el CF Cullera es desplaçara a Paterna per a enfrontar-se a un bon equip i la setmana següent rebran en l'Aèria al Jove español de Sant Joan.