diumenge, 16 de novembre del 2014

IMPORTANT victòria del CF Cullera a Paterna on s'ha imposat per 0 a 3. I seguim sumant. 3 victòries en els 3 últims encontres.

• Foto de Joan MonaDj.Important encontre el qu tenia este matí de diumenge el CF Cullera en el Gerardo Salvador,camp del Paterna, un equip que ha estat realitzant un inici de temporada molt bo. Els homens de David Gutierrez arribaven a este enocntre després de lligar dos victòries consecutives, a Benigànim i la passada setmana en l'Aèria davant del Torrevieja.
    El partit de Paterna, a priori, era complicat, però els cullerencs arrivaben a l'encontre molt mentalitzats i amb moltes ganes. Els inicis del partit han estat per al CF Cullera, que ja al Minut 10, avisaven d eles seues intencions amb un xut des de més de 30 metres de Guillem Climent al travesser.
    A partir d'este moment, semblava que els locals canviaven de mentalitat i començaren a dominar els temps d el'encontre, posant setge a la porteria del Cullera.
    D'esta forma s'arribava al tran final de la primera meitat, quant els cullerencs es treien eixe domini local, i al Minut 37... s'avança el CF Cullera amb un gol de Guillem en un embolic dins de l'area local
    Este gol va donar ales als de David Gutierrez, els quals varen seguir presionant la linea medular del Paterna Cf i el Minut 43, es torna a avançar el CF Cullera, amb un gran Gol d'Abel des de fora d el'àrea
    Foto de Joan MonaDj.Amb este resultat de 0 a 2 s'arribava al descnas.
    Però els de David Gutierrez no en tenien prou, i a la segona meitat varen continuar amb la tònica de l'últim tram d ela primera part, dominant el baló i les situacions de l'encontre, les quals sols es veien truncades amb alguna jugada dels locals a baló parat.
    Al mint 60, cau lessionat Ernest, entra en el seu lloc Manu Gassent, amb una clara mostra de que este CF Cullera hui davant del Paterna CF volia demostrar el seu poder ofensiu.
    Destacar al minut 65, una clara ocassió de gol del del CF Cullera a càrrec de Guillem que va parar el porter local.
    L'entrenador cullerenc va voler aprofitar el marcador i el domini per a fer un canvi estratègic al mig del camp. Segon canvi en el CF Cullera... se'n va Javi i entra Beni. Un migcampista de treball de contenció per un creador.
    Al minut 88... Es torna a avançar el CF Cullera. Falta que trau Rafa Gimeno i que de cap envia Beni al fons de la xarxa.
    Quasi un gol que deixava sentenciat el partit.Però al si del CF Cullera es complicada la tranquilitat. Enguany sembla l'any de les lessions. Si antes es retirava Ernest, ara es Oscar i entra en el seu lloc Aaron
    Ara si, el marcador ja no es mouria més, ni amb el temps afegit.
    Tercera victòria consecutiva en els tres darrers encontres. Un CF Cullera que ha demostrat de nou la pegada que ja va mostrar la setmana àssada a casa davant del Torrevieja... al final... Paterna CF 0 - CF Cullera 3 (Guillem, Abel i Beni) i el més important per a l'equip, recuperar l'olfacte golejador de Guillem
    Sis partits sense perdre, quatre partits en la porteria a 0,  i som l'equip màxim golajador de la categoria. Poc més es pot demanar, més tenint en compter que esta pròxima setmana ens visita el Jove Español, equip cuer del grup sisè. Una bona ocassió per a seguir sumant i confirmant la ratxa de bons resultats de l'equip cullerenc.