diumenge, 23 de novembre del 2014

Victòria de l'equips sènior del Sucro Cullera Fs davant el Favara

SUCRO-3 Favara-1 (9ª Jornada)
Gran Derbi el que han disputat Sucro i Favara, que no ha defraudat ningú, sobre tot en la segona part on els dos equips s’han buidat per tal d’aconseguir una victòria que finalment cauria de la part local.
Després de l'emotiva Presentació, el partit començava amb molt de respecte per part dels dos equips. A mesura que avançava el primer temps, el Favara semblava trobar-se millor sobre la pista verda i tenia les seues oportunitats que, afortunadament, no fructificarien. Els nostres intentaven imposar poc a poc el seu domini com a locals i tindrien també alguna ocasió que tampoc arribaria a pujar al marcador. Amb empat a 0 i tot per decidir, acabava el primer acte.
En el segon temps, i als 5 minuts aproximadament de joc, arribaria el 0-1, culminant el Favara una rápida jugada al segon pal. Poc després, el Sucro es posava en 5 faltes amb molt encara per jugar. Però el Favara, que arribaria a tindre fins 3 dobles penaltis al llarg del partit, no ho aprofitaria gràcies a un gran Moises i al poc encert visitant. A falta de 6 minuts per la conclusió, arribaria l’empat, que posava als nostres en el partit, després d’un fort xut del capità Héctor que entraria per tot l’escaire (1-1). Poc després, seria Jose David qui avançaria al Sucro davant l'alegria d’un Pavelló entregat (2-1). El Favara, ja en els últims minuts, ho intentaria amb porter jugador però sols aconseguiria encaixar un nou gol, obra d’Héctor que sentenciaria un derbi molt emocionant i que ha acabat amb els dos conjunts saludant-se sobre la pista i el públic aplaudint en peu l'esforç i entrega dels dos equips.