dissabte, 8 de novembre del 2014

Derrota per la minina del Femení del Sucro Cullera Fs

SUCRO-0 Iguana Massanassa-1 (3ª Jornada Lliga)
Derrota del Femení en el tercer encontre de lliga en un partit en el que l'equip ha treballat i ha merescut més.
En la primera part, el partit estava molt igualat amb ocasions en les dos porteries. Tant la portera visitant com Ana les desbarataven totes fins que poc abans del descans, les visitants feien el 0-1 en aprofitar-se d'una contra i un retxàs al pal. En la segona part les nostres apretaven un poc més i tenien vàries ocasions per nivellar el marcador però el resultat no canviaria.
En definitiva, ha faltat un poc de sort per a les nostres xiques que poc a poc van millorant i continuen treballant per a què prompte arribe la primera victòria. ‪#‎SC1415‬

[FEMENÍ]

En definitiva, ha faltat un poc de sort per a les nostres xiques que poc a poc van millorant i continuen treballant per a què prompte arribe la primera victòria.  #SC1415