dissabte, 22 de novembre del 2014

Victòria del CF Cullera davant del Jove Español per la minima. I van set partits sense perdre i 4 victòries seguides

Important i merescuda victòria la que els jugadors del CF Cullera han aconseguit esta vesprada en l'Aèria. Un equip amb nombroses baixes de la gent que a priori ha de ser titular, Fran Gimenez, Edu, Nemesio, Ernest, Marin, Oscar i beni tocats... molts problemes per a uns locals que havien de donar-ho tot davant d'un equip complicat, que es presentava en l'Aèria sense perdre les tres darreres jornades, amb victòria fora de casa en el camp del Acero.
En este encontre ha debutat la nova incorporació cullerencs Tunde Shyllon, el qual ha demostrat el nivell que d'ell s'espera.
El partit ha començat amb molta igualtat, tot i que el minut 6 ha estat Aaron qui ha comptat amb una clara ocassió que ha malbaratat la defensa visitant. No ha estat fins el minut 18 quant els visitants han aconseguit crear perill amb una cabotada d'Stiven.

El CF Cullera ha seguit intentant-ho però mñes amb el cor que amb el joc, tot i que les pujades per les bandes del mateix Aaron i d'Abel creaven constantment perrill en la porteria del Jove Español. fruit d'esta pressió, en la primera meitat ha estat Guillem qui ha tingut dos clarres ocassions per als locals. Però a reblo seguit, els de Sant Vicent han tiongut una bona ocassió per a avaçar-se en un baló de Carlos que ha eixit fregant el pal de Sergio.
Al descans, empat a zero i les espases en alt per a la represa. L'encontre ha estat seguint en la segona part la mateixa tonica que els primers 45 minuts, amb domini cullerenc però poques ocassions per part d'uns i altres. Un CF Cullera que buscava la victòria, i un Jove Español que intentava fer mal a la contra.
L'entrenador local, David Gutierrez ha realitzat5 tres canvis que a la postres han estat decisius, han entrat al terreny de joc Oscar, Beni i Carlos Pallarés, els quals han donat més consisitència encara al joc cullerenc estant el joce cullerenc Pallarés qui al minut 86, de remat d'esplencida cabotada ha avançat als locals, en un duel massa igualat i marcat per les baixes.
Al final, victòria del CF Cullera per 1 a 0, el que fa que siguen set partits sense perdre, 4 victòries consecutives, i 5 encontres sense rebre cap gol. Una excel·lent trajectòria la del CF Cullera que deixa ja de costat la part baixa de
la taula i comença a arrimar-se perrillosament als llocs capdavanters de la taula.
La pròxima setmana visita a Novelda, on de ben segur no es repetirà la derrota abultada de Copa i després serà el Crevillent qui visite l'Aèria.