dissabte, 1 de novembre del 2014

Els sèniors del Sucro Cullera Fs derroten per 3 a 2 al Borriana

SUCRO-3 Burriana-2 (6ªJornada)
Important i treballada victòria del primer equip del Sucro Cullera davant un bon rival, el Burriana, que ha lluitat fins l’últim segon.
El partit començava molt nivellat, amb ocasions per als dos equips, però seria Jose David qui remataria, en un contraatac, una assistència de Nacho per desnivellar el marcador (minut 11, 1-0). El Burriana no tardaría en reaccionar i al minut 15 empataria (1-1), després d’aprofitar-se d’una errada local. Al descans s’arribava amb l’empat i molta incertesa al marcador.
En el segon temps els nostres eixirien a per totes i Jose David, altra volta, avançaria als nostres (min 2, 2-1) de fort xut des de fora l’àrea. El Burriana contestava amb una ocasió molt clara, desbaratada per Quique, però pràcticament en la següent jugada, el Sucro faria el tercer, altra volta mitjançant Jose David, esta vegada en culminar un bon passe d’Héctor (min 7, 3-1). Encara quedava molt de partit, i el Burriana es posava amb porter jugador, ja fins el final de l’encontre. Dotze minuts de màxima concentració en els quals els visitants retallarien distàncies (Min. 11, 3-2) però no empatarien, gràcies a la intensitat defensiva dels nostres que resistirien fins el final.
En definitiva, tres puntets més que venen molt be per recuperar confiança i mirar amb optimisme al futur.