divendres, 14 de novembre del 2014

Horaris i enfrontaments dels equips del Sucro Cullera Futbol sala

Mostrando Partits 2014-15.jpgAcí teniu els horaris dels partits de tots els nostres equips per a aquest cap de setmana.
La jornada comença aquest divendres per la vesprada. A les 19:30 h. l'equip Aleví es desplaça a la pista del segon classificat, el Maristas Valencia "B", un rival que conta tots els seus partits per victòries.
Demà dissabte continua la jornada i el Benjamí serà el primer en matinar. A les 9:00 h. s'enfronta en Valencia al Pilar "C", equip que es troba en la novena posició. Poc després, a les 10:30 h. els Prebenjamins visiten al N.S. Socorro, en un interessant duel entre els dos primers classificats. Altre bon partit serà el del Cadet, que juga poc després (12 h) al Pavelló, contra l'Alboraia "A", que es troba a 1 punt del nostre equip. Per la vesprada, a les 18h, és el torn del Primer equip, que s'enfrontarà a l'Huracan Manises, equip amb els mateixos punts que els nostres, en un partit que promet ser també interessant.
El diumenge continua la jornada i de matí (11h) l'Infantil rep al Maristas Valencia "A", quart classificat, en un difícil encontre mentre que per la vesprada l'equip Femení es desplaça a Bunyol per jugar (18:30 h) contra l'equip d'aquesta localitat. Bon partit on les nostres intentaran traure un bon resultat.
Així doncs...molts partits i bon Futbol Sala el que ens depara aquest cap de setmana..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada