diumenge, 16 de novembre del 2014

Victòria dels sèniors del Sucro Cullera Fs davant un treballador Huracan Manises

SUCRO-8 Huracan Manises-5 (8a Jornada)
[SÉNIOR]

La primera part començava be per als nostres que s'avançaven (1-0) després d'una jugada lligada.  El Sucro tenia més ocasions per augmentar la renda però serien els visitants qui pegarien la volta al marcador fins posar-se 1-3 just abans del descans.
La segona part començava amb un nou gol del Huracan que feia presagiar una nova derrota per al Sucro però al partit encara li quedava molt i poc a poc els nostres anirien remuntant per deixar el marcador en un sorprenent, vist lo vist, 8-5 final.
#SC1415. Partit d'infart on haguera pogut guanyar qualsevol però al final ha sigut el Sucro qui s'han endut els tres punts a base de lluita i fe en la victòria.
La primera part començava be per als nostres que s'avançaven (1-0) després d'una jugada lligada. El Sucro tenia més ocasions per augmentar la renda però serien els visitants qui pegarien la volta al marcador fins posar-se 1-3 just abans del descans.