diumenge, 2 de novembre del 2014

Victòria in extremis del CF Cullera en el camp del Benigànim. Tres punts que feien falta com aigua de maig



Interessant encontré el que es presentaba esta vesprada en el Emilio Cuquerella de Benigànim entre els locals i el CF Cullera. Els de David Gutierrez arribaven a este partit amb la necessitat d’aconseguir els tres punts en joc i havien estat plantejant durant tota la semana l’encontre per a aconseguir este repte. Els del CF Cullera jugaven el seu quart encontré fora de casa en les cinc darreres jornades i ho feien des d’un situació res agradable i amb la ment posada en els punts que estaven perdent-se en els darrers minuts dels partits.
Els del CF Cullera varen eixir enxufats, dominant el partit i la  primera gran ocassió del partit ha arribat al min 17 de la primera part, gran jugada de Guillem que atura amb problemes Jonatan. Al min 25, Problemes per al CF Cullera, es lesiona Edu Lopez i ha hagut de ser substituït, continuant la ratxa dolenta de lessions per als cullerencs. Mentre Edu era atés a la banda, en  el min 30, ocassió del Benigànim des de fora de l'àrea. Al minut 32 ha debutat en 3ª Pallarés substituint a Edu Lopez.
A la treta d’un corner, al minut 34 Juanito caboteja fregant el pal. Abans del descans canvi en el Benigànim, ix Fuentes i entra Olcina. Remat fluix de Pallarés quasi en la seua primera intervenció.
A la represa, el CF Cullera ha continuat amb el seu treball per tal de traure alguna cosa positiva en la visita al camp del Benigànim. Els cullerencs han estat dominant l’encontre buscant el gol. Al minut 47, ocassió per a Manu Gassent que para el porter local. 
 
Al Minut 63, canvi en el CF Cullera. Se'n va Ernest i entra Oskar. El CF Cullera es dedica en la seona part a assetjar la portería local, especialmente a base de pressió i de corners, fruit d ela mateixa.
Una vegada més, els àrbitres semblen abocats a perjudicar al CF Cullera i esta vegada es traga una clara ma dels locals. Rafa Gimeno ho prova de falta i el porter local trau amb molts apuros. Tambñe ho ha provat Oscar a la mitja hora de la segona part, però el baló el desvien a corner entre la defensa i el porter local.
Continuava el CF Cullera en esta lógica, atacant de forma clara gràcies a una bona pressió al mig del camp, però la defensa local es mostraba esta vesprada molt segura. En esta segona part el CF Cullera ha fet un recital, assejant la portería local a base de corners i jugades soltes, dominant de forma clara el partit i bolcat en la portería local.
 En les postrimeries de l'encontre, el CF Cullera no ha baixat la guàrdia i ha SEGUIT intentant-ho com a pogut. Juanito l'ha tinguda en un xut potent però que no ha trascendit al marcador. A falta de 5 minuts, Javi Sánchez, el nou fitxatge del CF Cullera ha entrat per Guillem, debutant esta temporada en 3ª Divisió. 
I al contrari del que ens ha passat en les darreres jornades, la sort ha estat esta vegada per a qui la buscada i eixe ha estat el CF Cullera. El debutant Pallarés s'ha inventant una centrada inverosimil i Oscar ha materialitzat un gol dels que s'anomenen molt importants. Quasi arrivant al temps de descompte.
Pero una vegada més i de forma incomprensible, el colegiat de l'encontre ha allargat el temps de descompte en 4 minuts. Però esta vegada l'encontre ha anat a parar a aquells que l'han estat buscant els 90 minuts. UD Beniganim 0 - CF Cullera 1.
Tres punts que feien falta per a poder allunyar-se de la part més baixa de la taula, i a la setmana que ve visita dels cuers, el Jove español de Sant Vicent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada