Cròniques dels diferents partits dels equips del del Sucro Cullera Fs

[ JUVENIL ]
El Pilar "A"-6 SUCRO-0 (4a Jornada Lliga)
Segona derrota del Juvenil del Sucro en la pista de l'actual líder de la lliga.
Els nostres rebien dos gols seguits al principi del partit (2-0) però no baixaven els braços i el resultat es mantindria fins arribar al descans.
En la segona, els nostres apretarien però després de desaprofitar tres clares ocasions, que acabarien en el pal, el Sucro rebria el tercer (3-0), la qual cosa afectaria als nostres que encara rebrien tres gols més (6-0) abans de la conclusió del partit.

[ FEMENÍ ]
SUCRO-2 Penyaroja-0 (2a Jornada Lliga)
Primer partit de lliga al Pavelló per al Femení i bona victòria de les nostres xiques.
L'equip eixia amb bona predisposició i fe en aconseguir els tres punts en joc i finalment derrotava al Penyaroja amb dos gols obra d'Isa i Bea (2-0), que certificarien la segona victòria en dos partits per al Sucro.
·
[ SÉNIOR ]
SUCRO-9 Alboraya-1 (3ª Jornada Lliga)
Tercera victòria consecutiva per al primer equip en un molt bon partit del Sucro.
L’encontre no començava massa be per als nostres ja que, encara que el domini era local, l’Alboraia s’avançava en aprofitar-se d’una rápida contra (0-1). El Sucro no es venia avall, sinó més be al contrari, augmentant la intensitat i la presió, la qual cosa tenia ràpid reflexe en el marcador. Carlos, Xema, Adri Bayona i Xusi deixaven el marcador en un clar 4-1 al descans.
En el segon temps, i encara que l’Alboraia ho intentaria amb porter jugador, el panorama no canviaria i Adri Bayona(2), Víctor, Marcos i Toni Llopis deixarien el marcador en el 9-1 final.
Cal lamentar la lesió de Xema en un llanç fortuït.
·
[ CADET ]
Juan Comenius "A"-1 SUCRO-2 (3ª Jornada Lliga)
Primera i treballada victòria del Cadet en un partit apretat fins el final.
L'equip intentava controlar el partit i s'avançaria amb un gol per posar-se 0-1, però, quan quedaven uns 5 minuts els locals empatarien (1-1). El Sucro apretaria i, a falta de 30 segons, els nostres marcarien (1-2), aconseguint els primers 3 punts en lliga.
[ PREBENJAMÍ ]
SUCRO-3 Maristas Cullera Azul-8 (1ª Jornada Lliga)
Bon partit entre els dos prebenjamins en un derby cullerenc on els menuts s'ho han passat d'allò més be.
El Sucro començava be encara que els visitants s'avançaven i es posaven 1-4 al descans. En la segona part, els nostres apretarien però al final el resultat no canviaria i la victòria seria per al Maristas per 3-8.
[ INFANTIL ]
SUCRO-1 Futsacar "A"-1 (1ª Jornada Lliga)
Emocionant partit entre dos equips que, malgrat les ocasions que han tingut, sols ha acabat amb empat a 1.
Els nostres eixien dominant però no aconseguien marcar i, poc a poc, els visitants anaven també tenint les seues encara que al descans s'arribava amb empat a 0.
En el segons temps els nostres s'avançarien (1-0) però els visitants apretarien per, en l'últim minut, aconseguir empatar de falta directa.

[ ALEVÍ A ]
SUCRO-7 Levante Dominicos "A"-3 (1ª Jornada Lliga)
Debut en Lliga de l'Aleví A i bona victòria dels nostres alevins davant un difícil rival.
En la primera part el Sucro ja s'avançava al marcador amb 2-0 encara que els visitants aconseguirien retallar distàncies i al descans s'arribaria amb un apretat 4-3.
En la segona, els nostres posarien terra de per mig marcant tres gols seguits per deixar sentenciat l'encontre (7-3) i aconseguir els primers 3 punts en lliga.

[ ALEVÍ B ]
Socorro "A"-5 SUCRO-1 (1ª Jornada Lliga)
Primera jornada de lliga amb derrota per a l'Aleví B.
Els nostres arrossegaven moltes baixes i no han pogut fer res per puntuar, encara que l'equip ho ha intentat fins el final.