dilluns, 19 d’octubre del 2015

Primera victòria del CF Cullera en la temporada, davant del CF Alcalà i tenint que remuntar



LLIGA REGIONAL PREFERENT G1 - JORNADA 7
CFCULLERA 2-1 CF Alcalá
Aquest diumenge, en horari matinal, s’ha disputat un intenssísim partit a l’Aéria, entre el CF CULLERA i el CF Alcalá.

El CFC arranca el partit amb intensitat però son els visitants els primers en avançar-se, en el minut 7. Però només 3 minuts després, Eloy de remat amb el cap, conseguiria tornar l’empat al marcador.
Cap dels dos han conseguit dominar el joc, i s’han alternat les ocasions durant la primera part, i ha sigut un penal per mans a l’àrea, en el minut 19, lo que ha decantat el partit en favor dels locals.
En el minut 38, l’arbitre expulsa al local Edu després de marcar un gol amb la mà, i poc després, també els visitants han vist com es quedaven amb un jugador menys.

La segona part comença amb 10 contra 10, i els canvis propicien major presència visitant en l’àrea del Cullera, tot i que les ocasions més clares les han tingut els locals a la contra. En el 89’ tot podia haver canviat, quant l’arbitre pita penal a favor dels d’Alcalà, que a més suposa l’expulsió de Eloy. Però Fran encerta la trajectòria i deté la pena màxima. Els últims minuts i la exagerada prolongació, han sigut una pressió constant dels visitants que finalment no han conseguit batre al porter cullerenc.
A la fí, primera victòria molt treballada del CFCULLERA, que logra així els seus primers punts de la temporada i abandona la última plaça de la classificació
La pròxima setmana ens desplacem a la Vall d’Uxó, amb l’objectiu de lograr els primers punts lluny de l’Aéria.
Aquestos son els resultats i la classificació del Grup 1 de la Regional Preferent, després de disputar-se set jornades.

Foto de CF Cullera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada