dissabte, 17 d’octubre del 2015

Diumenge al matí juga el CF Culleraa les 11'30 en l'Aeria

LLIGA REGIONAL PREFERENT G1 - JORNADA 7
CF CULLERA – CF Alcalá
Aquesta jornada torna a jugar-se diumenge i en horari matinal: serà el 18 d’octubre, a les 11.30 hores, quant rebrem al CF Alcalá, al Camp de Futbol Aéria.
El CF CULLERA continua afrontant els partits amb la pressió de la necesitat de conseguir els primers punts de la temporada, després de sumar sis derrotes en els sis primers partits de competició. La plantilla, tot i el mal inici de campanya, afronta el partit amb il·lusió i ganes per començar a puntuar i poc a poc eixir de la zona de perill de la taula.
L’equip de Luis Roman, que s’ha reforçat amb Cristian i Edu, que ja tingueren minuts en Benicarló, continua amb l’assignatura pendent del gol. Des de que Raul fera el primer gol en la jornada inaugural del campionat, els cullerencs no han tornat a vore porta, i ja son 5 partits consecutius sense marcar.
Per la seua part, els de Alcalà de Xivert, tot i debutar en la categoria, es presenten a l’Aéria en un bon moment, després de donar la sorpresa en la jornada anterior i guanyar a un complicat Burriana.
Com a visitant sumen 4 punts (curiosament davant dos equips de la província de Valéncia, Museros i Puzol) i no perden des de la primera jornada, quant ho feren al camp del lider, el Segorbe. Després de sis jornades es troben en la mitat de la taula, al lloc onzé, amb 7 punts.
6

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada