dissabte, 24 d’octubre del 2015

Festa final de temporada del jove pilot cullerenc de motos Vicent Pérez Selfa

Ahir a la nit es va celebrar la festa de final de temporada de Vicent Pérez Selfa. El cullerenc ha acabat enguany subcampiód'Espña a la seua categoria. El cullerenc ha fet una de les seues temporades més rodones, i tan sols la mala sort en dos de les carreres (Motorland i Xest) l'ha privat d'aconseguir el campionat.
El jove cullerenc, que ahir complia els seus 18 anys, va viure una nit màgica, amb molts regals i sorpreses, i el que és encara molt més important, rodejat de familiars i amics en una nit entranyable que va tindre lloc al asador de "L'olivera".
L'acte es va iniciar amb la lectura del palmarés i els resultats aconseguits pel jove Vicent Pérez Sala, on per damunt de tot va destacar el subcampionat aconseguit enguany. Seguidament es va procedir a fer el lliurament d'un detall a esponsors i patrocinadors, així com a club de fans i amics que han acompanyant a Vicent al llarg de tota la temporada. Tot seguit es va projectar un video, realitzat per Manu Tormos, de la temporada del pilot cullerenc, amb mostres d'ànim i felicitacions. I per finalitzar es va acabar amb un refrigeri i una rifa en la que practicament la totalitat dels presents varen poder col·laborar amb Vicent.
L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de la ciutat Jordi Mayor, el regidor delegat d'esports Javier Cerveró i de l'ex president de la Federació Valenciana de motociclisme i gran mecenes de l'esport de les dos rodes Salvador Gascón.
Ara, tan sols queda començar a treballar en el nou pressupost de cara a la pròxima temporada, on es quasi segur que es tornarà a comptar amb el recolçament de Tomàs i Llinsual. Molta sort i molt d'ànim VICENT PEREZ SELFA



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada