dimecres, 21 d’octubre del 2015

Enfrontaments i horaris dels equips del Sucro Cullera Fs per a este cap de setmana

Interessantíssims partits els que tenim aquesta jornada:
El Primer equip, que conta els seus partits per victòries, es desplaça a Mislata, un rival que també ha fet ple de punts en els tres partits disputats. L’encontre es disputarà el dissabte, a les 18:15h.
El Femení també està en la mateixa situació: ha guanyat tots els seus partits i s’enfronta al Buñol, un rival que també ho ha guanyat tot. Serà el dissabte, 16:30h. al Pavelló.
El Juvenil juga a casa i ho fa també davant un fort rival: el Levante UDDM “A”, que ho ha guanyat tot i que visitarà el Pavelló el dissabte, a les 10:00h.
El Cadet juga després del Juvenil, a les 12:00h. davant el Requenense “A”, un rival que ve d’empatar a casa seua davant el Valencia F.S.
L’Infantil, l’Aleví A, el Benjamí i el Prebenjamí es desplacen per primera volta en Lliga i ho faran a Tavernes Valldigna (diumenge, 12h), a Serra (Divendres, 20h), a Puçol (dissabte, 9:30h) i a Picassent (divendres, 18:15h) respectivament. L’Aleví B tancarà la jornada d’aquesta setmana amb el partit que l’enfrontarà a l’Alzira. Serà el diumenge, a les 12h en el Pavelló.
Mostrando Partits 2016.jpg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada