dilluns, 5 d’octubre del 2015

Derrota del CF Cullera a casa davant del CD Castelló B per 0 a 3

LLIGA REGIONAL PREFERENT G1 - JORNADA 5
CFCULLERA 0–3 CD Castelló ‘B’
Aquest dissabte, el CF CULLERA no ha pogut superar al filial del CD Castelló, en l’Aéria, i ha acabat golejat per 0 gols a 3.

Continuen resistint-se a arrivar els primers punts per a un CFC que suma la quinta derrota en cinc partits i enllaça ja quatre partits consecutius sense fer cap gol.
En el terreny de joc, tot i que els visitants començaren el partit amb mes intensitat i millor posicionament, els locals no els ho posaren fàcil, i tingueren les seues ocasions per avançar-se al marcador; encara que foren els albinegres els que en el 25’, conseguiren batre la porteria d’Alejandro. Amb el 0-1 s’arrivà al descans. La segona part començà amb un Cullera que estirà linies en busca de l’empat, creant ocasions clares des de les bandes, amb dos balons als pals, però obrint espais en defensa, que en els últims minuts del partit propiciaren els altres dos gols dels castellonencs.

La pròxima setmana el CF CULLERA visitarà el Municipal de Benicarló, en una jornada que s’avançarà al divendres aprofitant la festivitat del 9 d’octubre. El CD Benicarló, és vuité en la taula després d’encaixar, aquesta setmana, la primera derrota de la temporada a Burriana.