diumenge, 25 d’octubre del 2015

Cròniques i resultats dels diferents equips del Sucro Cullera Futbol sala

[ SÉNIOR ]
Mislata-3 SUCRO-2 (4a Jornada )
Primera derrota en lliga del sénior que ha caigut en una plaça sempre complicada com és Mislata.
En la primera part els nostres aconseguien avançar-se mitjançant un gol d'Héctor al minut 17 (0-1).
En la segona part, els locals remuntarien amb dos gols seguits (min 10, 2-1) que els permitirien jugar a favor de corrent. Encara rebria el Sucro un altre (3-1) que faria que el postrer gol de Toni (3-2) no valguera per a traure res possitiu.
[ FEMENÍ ]
SUCRO-2 Buñol-4 (3a Jornada)
Primera derrota del Femení en un partit amb molt bon ambient al Pavelló.
En la primera part el Buñol eixia amb més intensitat i en cinc minuts convertien dos gols. Les nostres intentarien retallar distàncies però al descans s'arribaria amb 0-2.

En la segona, les nostres xiques apretarien de valent però les visitants s'aprofitarien d'alguna contra, i encara que el Sucro ho intentaria, no aconseguiria la remuntada.
Els gols han sigut de Bàrbara.
[ CADET ]
SUCRO-3 Requenense "A"-2 (4a Jornada)
Segona victòria consecutiva del Cadet en un partit que tenia controlat i que ha acabant patint al final.
Els nostres s'avançaven amb 2-0 en la primera part i, només començar la segona, feien el tercer (3-0). El Requenense treia porter jugador en els últims 5 minuts i s'acostava perillosament en el marcador fins posar-se 3-2, però el marcador ja no es mouria, certificant la segona victòria en quatre partits per al Sucro.
[ JUVENIL ]
SUCRO-2 Levante UDDM "A"-2 (5a Jornada Lliga)
Bon i disputat partit el que s'ha vist hui al Pavelló on els dos equips han lluitat per la victòria fins el final.
El Sucro aconseguia aguantar be als visitants i inclús s'avançaria amb un gol (1-0) amb el qual s'arrivaria al descans.
En la segona els nostres continuarien aguantant be i tindrien ocasions per fer el segon però al minut 8 el Levante faria dos gols seguits per posar-se per davant en el marcador (1-2). Finalment, el Sucro empataria amb un nou gol que arribaria a falta de poc més d'un minut per la conclusió (2-2).
[ BENJAMÍ ]
Puçol B-4 SUCRO-8 (2a Jornada Lliga)
Primer partit disputat pels nostres Benjamins i primera victòria en lliga.
Els nostres ha completat un bon encontre i s'han endut els punts en joc.
[ ALEVÍ A ]
Serra Calderona-5 SUCRO-4 (2ª Jornada Lliga)
Partit molt disputat entre dos equips que han lluitat fins el final. Els nostres ho han intentat encara que, al remat, els tres punts han caigut del bandol local.
[ PREBENJAMÍ ]
Picassent-9 SUCRO-4 (2ª Jornada Lliga)
Derrota del Prebenjamí del Sucro en un partit que s'ha decidit ja en la primera part, que acabava 4-1 per als locals. En la segona els nostres han continuat lluitant però no han arribat a acostar-se en el marcador.