dimecres, 14 d’octubre del 2015

Enfrontaments i horaris dels equips del Sucro Cullera Futbol sala per al cap de setmana

Bons partits tenim aquesta setmana en pràcticament totes les categories.
La Jornada comença divendres a la vesprada, on l’Aleví B comença la seua participació en Lliga amb un desplaçament a Benetússer, per enfrontar-se al Socorro (18:00h).
La jornada passa al dissabte de matí, amb tres enfrontaments d’equips del Sucro que arranquen la competició a casa: Aleví A (9:30h), Infantil (10:45h) i Prebenjamí (12:00h) jugaran la primera jornada de lliga davant Dominicos “A”, Futsacar “A” i Maristas Cullera Azul, en una interessant jornada matutina de futsal al Pavelló. Per últim, a les 13:00h, el Cadet disputa la tercera jornada lliguera amb un desplaçament a la pista del Juan Comenius “A”.
Continuant per la vesprada, el primer equip s’enfronta a l’Alboraia (18:30h) en un interessant partit on intentarà continuar sumant en lliga, partit que tancarà la jornada del dissabte.
El diumenge de matí es disputen els dos últims partits de la jornada: a les 9:30h el Femení s’enfronta al Penyaroja en la segona jornada de lliga i el Juvenil viatja a València per jugar contra El Pilar “A” (10:15h).
El Benjamí ha ajornat finalment el seu partit davant el Godella.
En definitiva, bons partits els que es presenten per a aquest cap de setmana i com sempre vos informarem puntualment dels resultats de tots ells.
Molta sort a tots/totes!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada