dissabte, 17 d’octubre del 2015

Important victòria del Cullera FORVAL Rugby Club en el seu debut lliguer a casa davant la Vila B

Important debut lliguer del Cullera FORVAL Rugby Club en el seu debut lliguer d'esta temporada, i a més a més davant d'un dels rivals cridats a estar en la part alta de la taula, com és el filial de la Vilajoiosa B. Els cullerencs han demostrat que continuen en la linea del bon treball, complint en totes les facetes del joc, i demostrant una gran serietat, davant d'un equip que tecnicament ha estat molt fort.
Els de Simon i Rafa han sabut, malgrat de la joventut de la pràctica totalitat de l'equip, mentindre el tipo i sobreposar-se a la Vila, qui en la primera ocassió que han tingut han aconseguir fer marca. Però a partir d'ahi l'encontre l'han capgirat els del CRC, a base d'empenta, un molt bon joc a la ma, i sobretot amb una maduresa que no es pròpia d'estos jugadors tan joves.
Al descans s'ha arribat ja amb avantatge dels locals, el qual ha anat incrementant-se degut al bon joc dels cullerencs i a l'expulsió d'un dels jugadors visitants, per una clara agressió. Amb superioritat, els cullerencs han donat una lliçó pràcticament en totes les fases del joc. Han jugat be a la ma, patades avant quant era necessari, melees, touches i especialment utilitzant el cap quant ha estat necessari. 
En definitiva, interessant encontre del inici de la temporada, amb victòria per 27 a 23, davant un bon i potent equip com ha estat La Vila B, resultat que dona moltes esperances de cara a la temporada que acaba d'iniciar-se.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada