dijous, 25 de febrer del 2016

Enfrontaments i horaris dels equips del Sucro Cullera Futbol sala este cap de setmana


Esta setmana ve carregadeta i molts conjunts juguen dos encontres al llarg d’esta setmana.

L’equip SÉNIOR s’enfronta al Castelló el dissabte (16:00h) en un encontre on intentarà tornar a fer valdre la seua fortaleza com a local.

El FEMENÍ és un dels equips que juga dos partits, i ho fa fora de Cullera: el divendres, a les 20:30h, en Penyaroja, i el diumenge, a la pista del líder, el Big Band (18:30h).

El JUVENIL també te dos complicats desplaçaments: juga hui (20:15h) a la pista del Levante UDDM “A” (3er classificat) i el diumenge (11:15h) a la pista del Valencia F.S.(2on classificat).

El CADET viatja a Corbera el divendres (20:15h) en un interessant encontre entre dos equips que es coneixen molt.

L’INFANTIL també juga el divendres i ho fa a Maristas Cullera per enfrontar-se a L’Infantil B dels nostres veïns (19:30h).

L’ALEVÍ A es desplaça a Santa Ana el dijous (18:45h) per jugar un emocionant duel davant l’equip local (2on contra 3er).

L’ALEVÍ B juga a València davant el Maristas Valencia “C” en un altre partit que es disputarà divendres (19:30h).

El BENJAMÍ és un altre dels equips que repetix: hui juga encontre al Pavelló davant el difícil Mislata (19:15h) i el divendres es desplaça a Valencia per enfrontar-se a l’Ac. VCF “B” (18:30h).

Per últim, els nostres PREBENJAMINS juguen dissabte en el Pavelló davant el Socorro en un partit programat per a les 12:00h.

Així doncs, molts i emocionants partits els que, segur, ens esperen aquesta semana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada