Resultats i cròniques dels equips del Sucro Cullera Futbol sala

[ FEMENÍ ]
SUCRO-3 Siete Aguas-0 ( 15a Jornada )
Bona victòria del Femení en un partit prou complet del nostre equip.
En la primera part, les nostres xiques es posaven per davant amb dos gols que pillaven per sorpresa a les visitants. El primer el convertia Andy, després d'una contra que començaven Isa i Bàrbara. El segon seria de Sara, que després d'una pared amb Enca, faria el 2-0 amb el qual s'arribava al descans.
En el segon temps, el Sucro ampliaria la renda, amb un gol olímpic d'Isa que tancaria el marcador en el 3-0 final.

[ ALEVÍ A ]
Vos deixem aquest vídeo amb els gols del partit disputat aquest dissabte entre l'Aleví A del Sucro Cullera i el Serra Calderona, amb resultat de 3-1 per als nostres.
-2:00

[ SÉNIOR ]
SUCRO-7 Alzira-2 ( 15ª Jornada)
Derbi comarcal entre el Sucro i l’Alzira que s’ha saldat amb una nova victòria per als nostres, amb la qual encadenen una gran ratxa de 6 victòries en 7 partits disputats al Pavelló.
El partit ha tingut una primera fase més nivellada on els dos conjunts han intentat perforar la porteria contrària sense encert. Seria el Sucro qui s’avançaria amb un gol de Jose David (1-0) que trencava la igualtat a l’electrònic. L’Alzira igualaria el marcador poc després (1-1) però els nostres pegarien un arreó en la part final d’aquest primer acte i Xusi i Xavi deixarien el 3-1 al descans.
En el segon temps el Sucro, com en altres ocasions amb avantatge en el marcador en la seua pista, es tornaria a mostrar letal i, Jose David de nou i Carlos després, ampliaren la renda a un clar 5-1. A partir d’ací, els visitants ho intentarien amb porter jugador però només aconseguirien rebre dos nous gols a càrrec d’Héctor i novament Xusi, per sentenciar l’encontre (7-1). Finalment arribaria l’últim gol de l’Alzira en els minuts finals per deixar el resultat amb el definitiu 7-2.
[ JUVENIL ]
SUCRO-0 El Pilar “A”-7 ( 17ª Jornada)
Difícil partit tenia el Juvenil que rebia la visita del líder, que ha demostrat el perquè de la seua posició classificatòria.
Aixina i tot, els nostres eixien molt concentrats i la primera part registrava poques ocasions per als dos equips. Malauradament, els visitants serien més efectius i se n’anirien als vestidors amb un, tal volta un poc abultat, 0-3. En la segona el Sucro intentaria a la desesperada retallar distàncies però només aconseguiria que els visitants, amb el marcador clarament a favor, ampliaren la renda fins el 0-7 final.

[ CADET ]
S.C. Godella-4 SUCRO-3 (17a Jornada)
Derrota del Sucro en un partit marcat per les baixes que arrossegava l'equip.
Sense cap canvi disponible, els nostres han arribat a la part final de l'encontre amb opcions. Amb 3-3 al marcador, i a falta de poc per la conclusió, el Sucro es quedava amb 1 menys i locals han aprofitat per convertir el gol de la victòria (4-3).

[ PREBENJAMÍ ]
Jesus Maria "B"-4 SUCRO-8 (14a Jornada)
Bona victòria dels més menudets de casa, que s'han imposat a domicili al Jesus Maria "B".
Els nostres ja anaven per davant en la primera part, que acabava amb 2-4 per al Sucro.
En la segona, el Prebenjamins ampliaren la renda per acabar guanyant per 4-8 en un bon partit dels nostres.

[ ALEVÍ B ]
Alzira-5 SUCRO-2 (13a Jornada)
Derrota de l'Aleví B en un partit igualat que han acabat guanyant els locals.
La primera part ha estat més nivellada i acabava amb empat a 1.
En la segona, i després de què els locals s'avançaren, els nostres igualarien altra volta (2-2), però finalment, amb pocs canvis, acusarien el cansanci i l'Alzira acabaria guanyant per 5-2.
·
[ INFANTIL ]
SUCRO-4 Vall d'Alfandech-0 (13a Jornada)
Victòria de l'Infantil del Sucro davant un rival que s'ha defés be.
En la primera part els nostres fallarien prou ocasions i sols al final convertirien el 1-0 amb el qual s'arribaria al descans.
En el segon temps, continuaria la mateixa tònica i el Sucro convertiria 3 gols més per acabar amb el 4-0 final.

Me gusta
[ ALEVÍ A ]
SUCRO-3 Serra Calderona-1 (15a Jornada)
Nova Victòria al Pavelló de l'Aleví A en un partit que fins la segona part no s'ha decidit.
En la primera part, i malgrat tindre moltes ocasions, els nostres no aconseguien foradar la porteria visitant i al descans s'arribava amb empat a 0.
En la segona, i després de que els visitants s'avançaren (0-1), els nostres apretarien i finalment remuntarien fins acabar guanyant per 3-1.

[ BENJAMÍ ]
Picassent A-14 SUCRO-2 (14a Jornada)
Derrota del Benjamí a la pista del líder de la categoria, que ha fet valdre la seua condició com a tal.
Els nostres han eixit amb moltes ganes i han arribat a posar-se 2-1 però els
locals, amb tots els jugadors de segon any, han acabat imposant-se amb claredat.