dilluns, 22 de febrer del 2016

Resultats i cròniques dels diferents equips del Sucro Cullera futbol sala

[ FEMENÍ ]
SUCRO-4 Ac. València C.F.-0 ( 17ª Jornada)
Gran victòria del nostre Femení davant un dels equips capdavanters de la lliga en un partit molt seriós de tot l’equip.
El partit començava igualat, amb ocasions per les dos parts, però serien les nostres xiques qui s’avançarien amb un gol de la capitana Andy (1-0).La intensitat era màxima i poc després seria Sara qui, de tir llunyà, pujava el 2-0 al marcador, resultat amb el que s’arribaria al descans.
En el segon temps, l’Ac. VCF buscaria retallar distàncies però seria Bárbara, també de fort tir llunyà, qui posaría el 3-0 al marcador. Les visitants continuarien apretant però altra vegada Andy establiria el definitiu 4-0 en aprofitar-se d’un retxàs a un tir de Sara.

[ SÉNIOR ]
SUCRO-4 Mislata-5 (17ª Jornada)
Segona derrota en lliga del Sucro al Pavelló en un intens partit que s'han endut els visitans.
Visitava la pista verda el segon classificat i en la primera part ho demostrava, amb una gran efectivitat avançanat-se amb dos gols que deixaven al descans un resultat prou advers per al Sucro (0-2).
En la segona, i malgrat ampliar el Mislata la renda (0-3) els nostres apretarien i gol a gol nivellarien el resultat (3-3). Però els visitants no es vindrien avall i aconseguirien la victòria final amb un apretat resultat de (4-5).
[ PREBENJAMÍ ]
Jesus Maria "A"-8 SUCRO-2 (16ª Jornada)
Bon encontre del Sucro a la pista del líder, encara que ha perdut el partit.
Els nostres no perdien la cara a l'encontre i la primera part acabava amb 3-1 per als locals.
En la segona, el Sucro lluitaria fins el final encara que el Jesus Maria apretaria més i ampliaria la renda fins el definitiu 8-2.

[ INFANTIL ]
SUCRO-7 Jesus Maria "B"-3 (15ª Jornada)
Intens partit el que s'ha vist al Pavelló on ha predominat l'atac a les defenses.
El Sucro es posava per davant ben prompte amb un 3-0 que semblava definitiu. Però els visitants apretarien fins posar-se a tir de pedra (3-2). Un minut abans del descans, els nostres es tornarien a avançar per donar un poc de marge de cara a la segona part (4-2).
En el segon temps, el Sucro es despegaria finalment en el marcador i el resultat es quedaria amb un treballat 7-3 per als nostres.