dilluns, 22 de febrer del 2016

Merescuda victòria del CF Cullera davant del CD Benicarlo

Es resistia la tercera victòria de la temporada, i ha arrivat en el millor moment. Després de perdre a Castelló, feia falta una victòria com aquesta per continuar pensant que la salvació és possible.
Bon partiti del CFCULLERA, el d’ahir en l’Aèria, que va ser el just vencedor de l’encontre. Les coses es posaven pronte de cara per als locals, amb el gol de Nabil en el 4’. Els de Benicarló feren una bona primera mitat, amb algunes ocasions per empatar, però el marcador ja no es menejaria fins el descans.
En la segona mitat, els cullerencs tornaven a marcar pronte. En el minut 9 de la represa, el juvenil Sergio feia el segon, que posava a l’equip en el partit, tenint diverses oportunitats per sentenciar. Finalment, en el 60’, Baldo donava la tranquilitat fent el tercer.
Però poc després (66’), els del Baix Maestrat, que no baixaren els braços, conseguien recurtar diferències i possar-se de nou en el partit. Tingueren el segon en un penalty, en el descompte, que va coseguir parar Alejandro, i al final el marcador es quedà en 3-1.
Tercer triomf de la temporada i primer partit en el que es consegueix vore porta en tres ocasions.
La derrota de l’Alcalà i l’empat de l’Alqueries li donen més valor a aquesta victòria, i ens apropen a la salvació, que araestà a 9 punts, a falta de la disputa de 11 partits (33 punt). Ademés, la pròxima setmana visitem el camp de l’Alcalà, rival directe en la lluita per la salvació. 3 punts importantíssims que han de vindre també a l’Aèria.