dilluns, 29 de febrer del 2016

Resultats i cròniques dels equips del Sucro Cullera Futbol sala

[ FEMENÍ ]
Big Band-8 SUCRO-7 (18ª Jornada)
Gran partit entre el líder de la categoria i el nostre Sucro Femení, al que li ha faltat molt poc per traure un gran resultat.
La primera part era per a les locals que controlaven més el joc i s'imposaven amb un marcador parcial de 5-2.
En la segona, el Sucro ha eixit molt més centrat i empatava l'encontre amb tres gols en tres minuts (5-5). El partit ha entrat en una fase d'alternatives en el què, o be s'avançaven les locals (6-5) o be les nostres xiques (6-7). Amb aquest marcador (6-7), i mínim avantatge per al Sucro, s'arribava a l'últim minut de l'encontre on la fortuna ha decantat la balança cap al Big Band, que s'ha endut la victòria en marcar dos gols després de dos retxasos. Una llàstima el resultat final però no empanya el gran partit fet per tot l'equip a la pista del líder.
Els gols han sigut d'Andy (3), Bárbara(3) i Enka.

[ JUVENIL ]
Valencia-8 SUCRO-1 (20a Jornada)
Derrota del Juvenil del Sucro a la pista d'un dels equips punters de la lliga, que no ha perdonat i ha fet valdre la seua experiència en la categoria.
La primera part acabava amb 4-0, després que els locals aprofitaren les seues ocasions i els nostres no culminaren les seues.
En la segona, el Sucro retallaria distàncies en una jugada combinativa (4-1) i estarien a punt de clavar-se en el partit però la pilota no entraria i els locals acabarien guanyant amb un, tal volta massa abultat, 8-1.
[ SÉNIOR ]
SUCRO-7 Castelló-2 (18a Jornada)
Victòria del primer equip del Sucro, en un bon partit dels nostres al Pavelló.
Començava el partit i el Sucro intentava perforar prompte la porteria visitant però el gol no arribava. Seria en l'ecuador de la primera part quan Xema convertia el primer (1-0) i enseguida Jose David faria el segon (2-0). Els nostres tornaven a mostrar-se letals al Pavelló i Carlos i Kiko ampliarien la renda per deixar un 4-0 al descans.
En el segon temps, Xavi i Jose David ampliarien el marge i, encara que els de Castelló traurien porter jugador i reduirien amb dos gols l'avantatge (6-2), la victòria no correria perill i Quique tancaria el marcador amb el 7-2 final.
·
[ PREBENJAMÍ ]
SUCRO-0 Socorro-6 (17a Jornada)
Derrota dels nostres Prebenjamins davant un difícil rival, com el Socorro.
En la primera part, els visitants feien valdre la seua experiència i s'anotaven el primer acte amb un 0-4 de parcial.

En la segona, els nostres s'han acoplat un poc millor i sols rebien dos gols, encara que la victòria final seria per als de Benetússer.

[ FEMENÍ ]
Penyaroja-2 SUCRO-1 (13ª Jornada )
Derrota del nostre Femení que no ha pogut traure un resultat positiu de la pista del Penyaroja.
La primera part acabava amb victòria parcial per 1-0 després que les locals aprofitaren be una ocasió i les nostres xiques no aconseguiren batre a la portera local.
En la segona, el Sucro apretaria però l’empat no arribaria i el Penyaroja convertiria una falta indirecta en el 2-0. El Sucro no es rendiria i Claudia retallaria distàncies, en marcar després d’una jugada d’Andy (2-1). Molta emoció fins el final però el resultat no es mouria, certificant la victòria per a les locals.

[ CADET ]
Corbera-3 SUCRO-4 (20ª Jornada )
Vibrant encontre entre els dos equips de la Ribera que s’han endut els nostres, no sense patiment.
El Sucro arrossegava baixes importants però en la primera part s’imposava amb un gol que deixava el 0-1 al marcador al descans.
En la segona, els nostres ampliaven la renda per posar-se 0-3 però els locals no es rendirien i es clavarien en el partit amb dos gols en un minut. Al final, amb només un canvi, els nostres aguantarien i conseguirien una victòria molt treballada.

[ INFANTIL ]
Maristas Cullera “B”-1 SUCRO-2 (16ª Jornada)
Bon partit entre els dos equips de Cullera que ha tingut emoció fins el final.
Els nostres eixien en la primera part molt centrats i s’avançaven amb dos gols per anar-se’n als vestidors amb avantatge (0-2).
En la segona, els locals retallarien la diferència (1-2) i buscarien l’empat, mentre que el s nostres intentaven amb alguna contra un gol que sentenciara l’encontre. Al final, el marcador no es mouria i la victòria seria per al Sucro en un interessant derbi al Col.legi Maristes.

[ ALEVÍ B ]
Maristas Valencia “C”-2 SUCRO-1 (16ª Jornada)
Partit nivellat en el qual el Sucro ha anat de menys a més.
Els nostres no eixien be i els locals en els primers minuts s’avançaven amb 2-0. Poc a poc, el Sucro es recomposava i tenia ocasions però seria a falta d’uns 5 minuts quan els nostres retallarien distàncies (2-1). Encara tindrien una ocasió molt clara per equilibrar el marcador però la pilota no entraría i el Sucro acabaría perdent.

[ BENJAMÍ ]
Ac.VCF “B”-7 SUCRO-2 (17ª Jornada)
Derrota dels Benjamins del Sucro en un partit que s’ha decidit en la segona part.
En la primera part, els nostres aconseguien empatar un marcador advers de 2-0 i nivellaven l’encontre (2-2), encara que els locals es tornarien a avançar per arribar al descans amb 3-2.
En la segona els locals es despegarien en el marcador i sentenciarien el partit per acabar guanyant per 7-2.

[ ALEVÍ A ]
Santa Ana "A"-2 SUCRO-1 (16a Jornada)
Derrota de l'Aleví A en un intens partit en lluita per la segona plaça.
Els nostres arrancaven be i s'avançaven amb un gran tir llunyà que posava el 0-1 en el marcador. Poc li duraria l'alegria als nostres ja que el Santa Ana empatava poc després. Amb empat a 1 s'arribava al descans.

En la segona, serien els locals els qui marcarien amb un gol que, a la postre, seria definitiu (2-1). El Sucro, malgrat intentar-ho i tindre ocasions no aconseguiria l'empat i el Santa Ana s'enduria finalment la victòria.