dilluns, 15 de febrer del 2016

Resultats i cròniques dels equips del Sucro Cullera futbol sala

[ INFANTIL ]
Riba-Roja "B"-1 SUCRO-4 (14a Jornada)
Victòria de l'Infantil que trenca una ratxa negativa a domicili per als nostres.
En la primera part, el Sucro ja s'avançava amb dos gols i al descans s'arribava amb 0-2 per als nostres.
En el segon temps, l'Infantil mantenia el control del partit i finalment el resultat final seria d'1-4 per als nostres.

[ ALEVÍ B ]
SUCRO-2 Maristas Cullera "B"-1 (14a Jornada)
Victòria per al Sucro en una altra edició del derbi de Cullera.
El partit ha estat molt emocionant i la primera part acabava amb un empat a 1. En la segona, i malgrat no tindre canvis, els nostres han aconseguit avançar-se i mantindre el resultat (2-1) per acabar enduent-se la victòria final.

[ BENJAMÍ ]
SUCRO-9 San Pablo "A"-3 (15a Jornada)
Victòria del Benjamí del Sucro, en un bon partit dels nostres xicotets.
El Sucro s'ha imposat amb claredat als de Montcada en un encontre amb fases de molt bon joc i on els nostres han tornat a guanyar al Pavelló .
 ·
[ PREBENJAMÍ ]
SUCRO-0 Penyaroja-10 (15a Jornada)
Clara derrota dels nostres Prebenjamins davant un dels equips capdavanters de la lliga.
Les dos parts han sigut molt semblants i han acabat amb el mateix marcador per als visitants. Malgrat tot, els nostres menudets han lluitat de valent i ho han intentat fins el final.