diumenge, 22 de gener del 2012

Alberic 1 - CF Cullera 1

Jornada 18.- Alberic, 1, Cullera, 1

Empat en un intens partit que va tindrer moments de domini per a tots dos equips i en el qual es va poder haver donat qualsevol resultat. Al final, repartiment de punts que manté la promoció igualada.

Alberic i Cullera arribaven a aquest partit immersos de ple en la lluita per la promoció i conscients de la importància d'un possible triomf davant el rival més directe possible per a tots dos. Es va poder vore un duel treballat i igualat amb tots dos equips dominant el partit per fases. Primer va començar millor el Cullera, que va disposar de diverses ocasions per avançar-se en el marcador, principalment en les botes de Guillem i en un tir creuat de Romero. Posteriorment, l'Alberic va prendre les rendes i va tenir una doble ocasió per mitjà de Migue, al que primer li van anul·lar un gol per possible fora de joc i posteriorment va vore com la seva rematada a boca de canó va ser aturada per David. Abans del descans Aceitón va ser expulsat per doble groga, fruit en part de l'excés de cartolines que es van veure al començament de partit, un poc del que es van queixar els entrenadors de tots dos equips a la conclusió de la trobada.
Després del pas pels vestuaris, l'Alberic va fer valdre la seva superioritat i es va mantindre com a dominador de l'encontre aconseguint marcar al quart d'hora en una jugada a pilota parada en la qual Álex Rodó va treure des del cantó i Paco va enviar el cuir al fons de la xarxa amb una magistral cabotada. Després del gol, el Cullera va passar a jugar amb tres defenses a la recerca d'igualar al més aviat possible el partit, la qual cosa va permetre que l'Alberic gaudíra d'alguna ocasió clara, destacant dues d'Andreu, que va jugar a banda canviada, i un penal sobre Moya que van reclamar els aficionats locals. Per la seva banda, el Cullera va crear molt perill sobretot amb les internades d'Abel per banda esquerra, que van originar una gran quantitat d'acostaments i de centres perillosos a l'àrea de l'Alberic. El gol de l'empat va arribar des dels onze metres: complerta la mitja hora de joc, una jugada embrollada a l'àrea de l'Alberic va acabar amb el col·legiat assenyalant la pena màxima i amonestant a Navarro per haver tocat l'esfèric amb la mà. L'encarregat de transformar el penal va ser Guillem, que ho va llançar ajustat al pal i, malgrat això, Pozuelo va ser a punt de parar-ho. Les forces es van igualar amb l'expulsió de Elies també per doble groga. En els últims minuts va ser el Cullera qui més va insistir, però el marcador ja no va sofrir més variacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada