dilluns, 9 de gener del 2012

Resultats Bàsquet Cullera 7 i 8 gener

Sènior Masculí.
C.B.Cullera 62 vs 64 Va de Básquet Algemesí.

El Sènior Masculí va rebre a casa al Algemesí, equip situat en la segona posició de la classificació que va plantejar un partit molt seriós des del principi però que l'equip local va saber atacar amb un gran encert des de la linea de tres.
El partit va estar molt igualat els dos primers quarts, en els quals cap dels dos equips va aconseguir tenir rendes molt àmplies en el marcador. Així mateix es va arribar al descans amb el marcador 31-33 per a l'equip visitant.
En el tercer quart va començar amb els cullerencs molt intensos en defensa, la qual cosa afavoria al fet que se succeïssin una sèrie de contraatacs que van posar per davant en el marcador al C.B.Cullera. L'equip visitant seguia utilitzant el seu joc interior, a causa de la superioritat en altura del mateix, i aconseguia mantenir-se en el partit.
Així mateix, es va arribar a l'ultim quart amb tot per decidir, i en el qual els cullerencs van aconseguir anar-se en el marcador fins a un 58-53 mancant 4 minuts. A partir d'aquí una sèrie de bones decisions en atac de l'Algemesí unit a diverses imprecisions del C.B.Cullera va fer que s'arribara a falta de 40 segons per al final amb un marcador de 62-61 per als locals.
L'Algemesí va saber aprofitar les seves oportunitats i el partit es decanta per a l'equip visitant per un marcador final de 62 a 64.
D'aquesta forma, un gran partit per part del C.B.Cullera que malgrat les nombroses baixes amb les quals afrontava el partit, va demostrar que pot competir i lluitar per les posicions altes de la classificació. La setmana que ve visita al C.B.Perello.

Junior Masculí.
C.B.Cullera 63 vs 54 C.B.L’Alcudia.
El Junior Masculí jugava el seu partit a casa contra el C.B.L’Alcudia, en un partit importantíssim pels cullerencs, ja que era un duel directe entre equips de la part mitjana/baixa de la classificació.
El partit va començar molt bé pels cullerencs, els quals aconseguien anotar amb fluïdesa i així distanciar-se i tenir les primeres rendes en el marcador.
Fins al descans el partit va estar dominat pel C.B.Cullera, i s’arriba amb un marcador de 31-24.
Així mateix, l'equip local va sortir en la represa del partit mancat d'intensitat, situació que va aprofitar l'equip visitant per apropar-se en el marcador.
D'aquesta forma, es va arribar a l'ultim quart amb tot per decidir i durant el mateix es va produir un interncanvi de canastres per les dues parts. Al final de l'ultim període, una mala selecció de les seves decisions per part del C.B.Cullera va propiciar que l’Alcudia disposés de dos tirs lliures amb el temps finalitzat i marcador de 53 a 52 per guanyar el partit, però solament va encistellar un dels dos i el partit va ser a la prorroga.
En la mateixa, els cullerencs van tornar a demostrar amb el joc de la primera meitat, que eren superiors a l’Alcudia i finalment van aconseguir la victòria per 64 a 53.
Partit massa sofert per part del C.B.Cullera, que podria haver resolt abans. La proxima jornada, desplaçament a la pista del Joventut Xabia.