dissabte, 28 de gener del 2012

CF Cullera 1 - Pego 1

                                                                          Fotografia Quique Sanz
El Club de futbol Cullera torna a perdre dos punts a casa després d'algun temps en un encontre en el que els de David Gutierrez han merescut alguna cosa més. Els del pego han arribat a l'Aèria amb ganes d'emportar-se alguna cosa, i a fe que ho han aconseguit.
Una nova punxada a casa i a més a més es una d'eixes punxades que fan que els aficionats no confien plenament en un equip que està confeccionat per a estar en la promoció d'ascens i que per pressupost hauria d'estar líder amb diferència però que l'únic que veu es com l'Alginet cada vegada és més líder i cada vegada està més lluny. No val ja tan sols dir que l'objectiu és la promoció. Hi ha equip i plantilla per a optar al campionat, però amb partits com el d'este dissabte davant del Pego les coses no estan tan clares com l'entitat de la plantilla.
La primera meitat va ser disputada, amb el Cullera intentant jugar l'esfèric i amb el Pego buscant el joc directe i provocant errades, encara que va notar a l'excés que la seva principal referència en atac, David, arrossegava unes molèsties. Este primer temps va estar marcat per la lesió de Juan Rodríguez, que va haver de ser retirat en ambulància de les instal·lacions de l'Aeria. El partit va continuar i van arribar les primeres ocasions per part dels locals, primer en un tir creuat de Pomer, que va ser qui va substituir a Juan, i posteriorment en un tir de Guillem des de l'àrea petita que, en botar-li la pilota, no va aconseguir impactar bé a la pilota i se li va marxar alta.
En la segona meitat el Cullera va començar a acumular arribades a l'àrea rival fins que va aconseguir obrir la llauna amb un encert de Guillem a passada d'Auriña. Els locals ho van intentar una vegada i una altra, gaudint d'ocasions molt clares que no van acabar de materialitzar, amb Pomer, Auriña, Guillem i Juanito com a principals protagonistes. I, com sol passar en estes ocasions, el qui perdona acaba pagant-ho, i així va ser, quan una falta treta pel conjunt visitant la caçava Chopa després de diversos rebutgis, aconseguia regatejar i llançar un tir al que va respondre David Iznardo però el posterior rebutgi el va aprofitar Erik, que portava pocs minuts sobre la gespa. per signar l'empat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada