dimecres, 25 de gener del 2012

TANCAMENT TELECULLERA

PER ORDRE DE L'ALCALDE DE CULLERA I L'EQUIP DE GOVERN, TELE CULLERA HA FINALITZAT LES SEUES EMISSIONS DES DEL DIA DE HUI.
Des d'este blog dedicat als esports i als esportistes cullerencs, i amb la col·laboració dels clubs, seguirem informant de l'actualitat esportiva. Per aixó, més que mai, vos demanem la vostra col·laboració amb fotos, cròniques, entrevistes, videos, i tot el que considereu que és d'interés públic. 
sportscullera@gmail.com
Ara més que mai és important la col·laboració de tots els clubs esportius de la ciutat, ja que este serà, si no ho impedeix algú, el mitjà a través del que, els amants de l'esport estarem informats. Passa la veu i col·labora

4 comentaris:

  1. Bien echo sois unos fanfarrones, como valencianos y españoles. Pocos paises europeos tienen tv locales, y vosotros os permitiais ese lujo. Ahora estais en la mierda os han cerrado los grifos. Mamones limitaros en las necesidades y no en los deseos. Todo ese dinero averlo invirtido en las escuelas para mejor educar a vuestros hijos y evitar las escuelas de pago para una mejor educacion.

    Soy cullerenca y felizmente no vivo alli cuando voy y veo lo que haceis me da ascoooooooooooooooo.

    Aunque sea un blog de deporte espero que el alcalde lo lea y RECORTEIS Y RECORTEIS VUESTROS GASTOS FANFARRONES INUTILESSSSSSSSSSSSSSSS MAL CAMINO LLEVAIS Y NO OS ACOMPAñO EL SENTIMIENTO.

    ResponElimina
  2. Moltes gracies pel seu comentari... Espere que pronte tota la seua familia es quede en l'atur a l'igual que s'han quedat uns pobres treballadors per la mala gestió d'uns pocs politics, que no tots son culpables.
    Ojala el mal que dessitja voste per als qui es queden en l'atur es torne contra voste i tota la seua famila, cullerenca que no viu aci

    ResponElimina
    Respostes
    1. No desees el mal al ajeno, claro que es lamentable que se queden sin trabajo, pero es un pequeño mal para un gran bien AVER SI AHORA TENEIS MAS HUMILDAD Y NO VOTEIS FANFARRONADAS, COMO EL PUENTE QUE EL CONSTRUCTOR SE QUEDO COLGADO CON LOS HUEVOS EN LA MANO, EL GOBIERNO CULLERENSE DE MIERDA QUE CAMBIE.

      YO OS DIGO DE COMO SOIS Y NO OS DESEO EL MAL COMO USTED LO DICE, VALENCIANO TENIA QUE SER.

      QUE DIOS OS BENDIGA YO POR MI PARTE YA LO HAGO POR MI FAMILIA DENTRO Y FUERA DE ESE LUGAR TAN BONITO Y QUE HABEIS DESTRUIDO. MANDAR COPIA AL ALCALDE QUE CAMBIE ANTES QUE LO CAMBIEN

      Elimina
  3. Esta pàgina és totalment independent de l'Ajuntament de Cullera. Està feta de forma altruïsta i dedicada a aquells esportistes que fan del nom de Cullera la seua bandera. Si vosté està en contra de l'ajuntament o dels seus polítics,... dirigiscas a ells, no utilitze esta pàgina independent.
    Moltes gràcies

    ResponElimina