dilluns, 16 de gener del 2012

Dones CF Cullera

DONES ALGINET C.F 7 - DONES C.F CULLERA 1

Una nova jornada mes sense puntuar per a les jugadores del C.F Cullera contra un rival que sense fer un gran partit sen porta una còmoda victòria,les jugadores del C.F Cullera poc van poder fer per a poder intentar donar la sorpresa de la jornada contra un rival molt expert en la categoria i amb jugadores de molt de nivell.El partit va començar de forma negativa ja que al minut 5 aconseguien marcar el 1- 0 en una jugada desafortunada per part de les jugadores del C.F Cullera que marcaven en la seua pròpia porta,l'equip no es veia agust,perdudes de baló constants,cometent errors molt innocents i sense l'aparició en el terreny de joc de jugadors importants.
La primera part acabe amb un 3-0.
En la segona part les jugadores del C.F Cullera van intentar eixir mes del seu camp creant diverses jugades de gol fruit d'una d'elles vinge el gol,un gol olímpic córner directe a càrrec de la golejadora del C.F Cullera(ALICIA) minut 65, amb un parcial de 2-1 en la segona part.En estos moments del partit el resultat ja era massa voluminós per a poder donar la sorpresa de la jornada.
En el minut 80 de partit és lesionà la portera CARLA i el C.F Cullera tingue que jugar amb 10 jugadores que seguiren lluitant fins al xiulit final.