dilluns, 23 de gener del 2012

Veterans CF Cullera 3 - Guadassuar 0

VETERANS C.F CULLERA 3 - VETERANS GUADASSUAR 0
 El passat dissabte Veterans C.F Cullera disputà la dissetena jornada de lliga contra l'equip de Veterans de Guadassuar,en un partit que va tindre un total dominador del mateix, els Veterans C.F Cullera que prompte s'avançaren en el marcador amb un gol de Galindo en el minut 7 de partit en una jugada molt ben portada per tota la davantera de l'equip local, va començar a dominar el joc,a controlar el centre del camp i a tindre moltes ocasions de gol.
 Amb d'una jugada per banda esquerra, passe al centre i una altra vegada Galindo rematava al fons de les malles en el minut 37 de partit, cada vegada era més difícil per a l'equip visitant ja que perdien molt prompte el baló i açò provocava constants contraatacs del Cullera que d'haver estat més encertats de cara a gol el resultat a la mitja part haguera sigut molt escandalós.
En la segona part la tònica del partit va ser d'un increment del domini i no es va fer esperar l'arribada d'un nou gol, obra de Jose Nadal que rematava de tir creuat des de fora de l'àrea.
 L'equip local va continuar intentant augmentar el resultat però unes vegades per encert del porter visitant i altres per falta d'encert,el resultat ja no es va moure.
L'equip es troba en un estat de resultats i forma excepcional per a fer la segona volta.
 Ara el que cal es confirmar este estat que els permet estar als llocs capdavanters de la taula..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada