dimecres, 11 de gener del 2012

Dones CF Cullera

DONES CULLERA C.F 1 - DONES ALDAIA 7
Partit molt disputat per part de les jugadores del Cullera c.f que prompte es van avançar en el marcador (minut 2 Marta de tir creuat),però la seua intensitat en el joc baixa apartir d'encaixar el seu primer gol encontra i això les duge a perdre la concentració en defensa provocant que les jugadores atacants es trobaren molt mes còmodes en el camp i intentaren jugar mes l'un contra u,que va ser el gran error per part del Cullera c.f no saber com parar-les.
Així s'arribe al descans amb el resultat de 1- 4.La segona part el Cullera ixque amb moltes ganes d'intentar marcar en els deu primers minuts per veure si els ficava de nou en el partit però es va trobar amb una perdua de baló en el centre del camp que els origine de nou un altre gol encontra1-5.
Les jugadores del Cullera van tindre dues ocasions clarisimes de intentar retallar el marcador però era altra vegada L`Aldaia qui marcaba el 1- 6 de penal.
1-7 ja en el temps acabat minut 49 de partit,les jugadores s`emportaren un gran pal degut a que varen correr molt i ficaren molta intensitat en trams del partit.