dissabte, 7 de gener del 2012

CF CULLERA 7 - ONTINYENT B 0

Jornada 16.- Cullera, 7; Ontinyent B, 0

El Cullera no va tindre pietat d'un Ontinyent B que va tornar a presentar-se a una nova jornada amb la convocatòria en quadre obligant al fet que un dels seus porters actués de jugador de camp. Este resultat i la derrota del Canals deixa l'enfrontament de la propera jornada, en el camp d'estos últims i els de David Gutierrez, com un dels enfrontaments de la temporada. amb els llocs de promoció a la vista.
Tot i els problemes per confeccionar la convocatòria,  els homes de Rodri que van acudir a la cita de l'Aèria amb la intenció de plantar cara i per moments van poder aguantar l'al·luvió local, sobretot a la primera mitja hora de partit i en la primera mitja hora de la segona meitat.
El Cullera va dominar l'esfèric durant tot el partit i després de diverses ocasions, sobretot de Guillem, va arribar el primer gol en el minut 18 obra de Juanito després de controlar de pit i rematar sense que la pilota tocara terra. Poc després va ser Joan qui va aprofitar el rebuig d'un servei de corner per regirar-se i marcar amb un tir ajustat al pal. A la mitja hora va arribar el tercer quan Guillem va aprofitar un centre d'Auriña després d'una preciosa jugada individual d'aquest últim. 
Amb aquest resultat es va arribar al descans i en la represa va semblar que el Cullera s'havia calmat encara que seguia gaudint d'ocasions, però no va ser fins al 80 quan el mateix Auriña va aprofitar una paret amb Alberto Pomer per marcar el quart i just després el de la Ràfol de Salem va tornar a marcar amb un tret llunyà ajustat al pal. Seguia l'al·luvió de gols i Joan també va marcar el seu doblet particular en cabotejar un centre de Marce. El setè i definitiu tant va ser obra d'Alberto Pomer que va aprofitar una altra bona jugada d'Auriña per la banda, sens dubte el millor de l'encontre. Per part de l'Ontinyent B l'ocasió més clara va ser un tret de Campos des del centre del camp que a punt va estar de sorprendre a David, però va saber reaccionar i enviar la pilota al corner.
El Cullera aconsegueix així refer-se de l'empat a Aldaia i torna a somriure de cara a porteria, on últimament semblava estar alguna cosa negat sense encertar en les seves ocasions. La pròxima jornada, duel en la part alta en el camp del Canals entre els segons i els tercers classificats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada