dilluns, 23 de gener del 2012

Resultats Club Bàsquet Cullera 21 i 22 gener

Resultats del cap de setmana per als equips del C.B.Cullera, on van descansar el Infantil Femení i el Aleví.
Sènior Masculí.
C.B.Cullera 90 vs 52 Bàsquet Picassent.

L’equip cullerenc va rebre la visita del seu immediat perseguidor en la classificació, el Básquet Picassent.
                El partit es plantejava complicat per a l'equip local, però l'equip sàvia de la importància d'aconseguir una victòria contra un rival directe.
                D'aquesta forma, el partit va començar dubitatiu per part del C.B.Cullera, que malgrat no jugar del tot bé, manava en el marcador, encara que amb rendes petites.
                Va ser a partir del segon quart on es va començar a desenganxar en el marcador, i gràcies a una gran defensa juntament amb una rapida transició ofensiva va aconseguir arribar al descans amb 38 a 26 en el marcador.
                En la represa, el partit va seguir igual, amb un Básquet Picassent que no podia contrarestar la velocitat local i que es veia superat una vegada i una altra.                La distància no va fer mes que augmentar fins al final del partit i va finalitzar el mateix amb un marcador que reflectia la superioritat del equip cullerenc, 90 a 52.
                La pròxima jornada comença la segona volta visitant a l'Hugo-Sport Guadassuar, equip contra el qual es va perdre en el debut d'aquesta temporada. S'espera poder millorar una meritòria primera volta amb un balanç de 9 victòries per 4 derrotes.
Júnior Masculí.
C.B.Cullera 44 vs 69 C.B.Denia.
                El Júnior Masculí va rebre la visita del lider, el C.B.Denia.
                A l'inici del partit és va veure com als cullerencs els costava aguantar les escomeses de l'equipo visitant, la qual cosa unit a una mala defensa, va condemnar al C.B.Cullera a concedir les primeres distàncies en el marcador.
                La superioritat fisica de l'equip visitant era palpable i era on mes patia l'equip dirigit per Juanfran. Així mateix es va arribar al descans amb un desavantatge de 10 punts, fet que va permetre que el C.B.Cullera estigués ficat encara en el partit.
                A l'inici del tercer quart, l'equip visitant va aprofitar que el C.B.Cullera no va sortir concentrat per aconseguir un parcial que els desenganxés en el marcador. L'equip local va reaccionar però no va poder contrarestar la superioritat fisica existent entre els dos equips. Al final, un marcador que expressava perquè el C.B.Denia era el lider de la categoria, victòria visitant per 44 a 69. La pròxima setmana comença la segona volta contra el C.B.Guadassuar.
Senior Femení.
La Encarnación 38 vs 24 C.B.Cullera.
                Partit complicat el que tènia que fer front el C.B.Cullera, que arribava al partit amb moltes baixes i que es van notar en el transcurs del mateix. El començament no va ser per a cap dels dos equips, però amb el pas del temps, L'Encarnació va ser obrint una bretxa en el marcador, a la qual el equip cullerenc intentava respondre.
                Però el tenir tantes baixes en l'equip, va passar factura i no van poder remuntar el marcador, arribant al final del partit amb un marcador de 38 a 24 favorable a L'Encarnació.
                La pròxima jornada, reben a casa al C.B.Anna.
Resultats Escola Bàsquet Cullera.
Cadet Femení – C.B.Cullera 67 vs 21 C.B.Aldaia
                Primer partit de l'any per a l'equip dirigit per Joan Bolufer, que va aconseguir una meritòria victòria contra el segon classificat, el C.B.Aldaia.
                El partit va estar en tot moment controlat per les jugadores del C.B.Cullera, que quart després de quart, anaven augmentat la distància amb l'equip visitant, gràcies a una gran defensa i un atac amb criteri.
Al final, victòria còmoda però treballada per 67 a 21.
                La pròxima setmana visita la complicada pista del C.B.Xirivella.
Cadet Femeni – C.B.Monte Sion 35 vs 90 C.B.Cullera (Ajornat)
                El diumenge es va jugar en la pista del C.B.Monte Sion de Torrent un partit ajornat, en el qual les noies del C.B.Cullera tenien l'obligació de guanyar el partit.
                D'aquesta forma, des de l'inici del partit es va veure com el C.B.Cullera va eixir mes intens en el partit, i d'aquí van venir els primers avantatges en el marcador, que a poc a poc i amb el pas dels quarts, va ser fent-se cada vegada mes gran.
                Al final, partit sense molta història, que van solucionar les jugadores del C.B.Cullera per un marcador de 35 a 90.
Infantil Masculí – C.D.San Pedro Moixent 50 vs 37 C.B.Cullera.

Partit complicat el que tènia el equip cullerenc en la pista del San Pedro Moixent.
                Des de l'inici l'equip va plantar cara al C.D.Moixent, i el partit va mantenir igualat fins a mes alla del cinqué quart, on la superioritat fisica de l'equip local, va condemnar als jugadors del C.B.Cullera, que àdhuc competint el partit, van perdre el mateix per 50 a 37.
                Amb el pas de les jornades es va veient un canvi en l'actitud d'aquests nois i a poc a poc van fent un pas avant.
                La pròxima jornada visiten al C.D.Larrode, en un partit que sera molt complicat.
Pre-Benjamí
                El conjunt dirigit per Carmen Solanes, tènia un partit a casa contra el C.D.Moixent, però a causa de circumstàncies alienes al C.B.Cullera, l'equip visitant no es va presentar i es va donar per guanyat el partit a l'equip cullerenc.
                Els nens es van divertir jugant un partit entre ells i gaudint de l'esport del bàsquet.