diumenge, 8 de gener del 2012

Veterans CF Cullera 5 - Veterans El Perelló 1

VETERANS CULLERA C.F 5 - VETERANS EL PERELLO C.F 2
Primer partit de l'any per als jugadors del Cullera Veterans en una vesprada formidable per a la practica del futbol,amb un terreny de joc en bones condicions i un rival nou en la categoria.
El partit va transcórrer de forma molt relaxada per part de l'equip local que s'avanç prompte en el marcador i això li va fer portar molt millor el control d'este.
 El centre del camp del Cullera era molt superior al rival, açò provoca que tota la primera mitat es jugara en el camp del rival, anticipant-se a tots els balons,creant moltíssimes jugades de gol.Potser si el Cullera haguera augmentat la intensitat en el partit el resultat seria molt mes abultat,però en definitiva sumar els tres punts en joc era el mes important per a seguir en el mes alt de la taula de classificació.
GOLS:
1-0 minut 14,jugada de Charly per banda esquerra centre a l'àrea,Sime controla i bat per dalt.
2-0 minut 25,passe en profunditat de Paco Fuertes a Charly centre a l'àrea i acabament de Juan Rico al fons de les malles.
3-0 minut 35,Paco Fuertes de tir d'uns 35m bat per dalt.
3-1minut 45,Dioni de penal.
4-1minut 58,Carlos Moreno remata dins de l'àrea xicoteta un passe d'Hector.
4-2 minut 65,Jordi de penal.
5-2 minut 74,Galindo de jugada personal,bat per baix ala eixida del porter.