dilluns, 16 de gener del 2012

Resultats Cullera FORVAL Rugby Club 14 gener

Dilluns 16.1, a les 18.00 h, sessió de l'Acadèmia Nacional de Rugby (Aula CV) en el Camp del Riu de València. Convocats del Cullera Forval

Nascut en 1994
-Joan Matei.
Nascuts en 1995
-Fernando Criado.
-Vicent Borràs.
Nascuts en 1996
-Cosmin Matei.
-Eduard Calatayud.
-Marc Calatayud.
-Joan Calatayud.

Crònica M16 P de 16 de gener. San Roque 31 Cullera Tavernes B 7. Per Juanvi Chornet

Les baixes d'alguns jugadors feren que els equips A i B no tingueren canvis esta setmana. A més, intentàrem fer dos conjunts compensats. Això va provocar que l'equip B com a tal no fóra el que s'havia preparat per a l'encontre. Així, no podíem afrontar el partit amb garanties, tot i les expectatives que n'havíem posat.
El matx va ser molt embolicat i sense molt de criteri en les dos parts. Els nostres no treballaren bé els rucks, ja que entràvem molt alt i perdíem molts balons, amb un equip contrari amb major envergadura en els seus jugadors.
Quan teníem balons en condicions i podíem obrir als 3/4, es jugava sense profunditat i volent entrar a l'heroica on no es podia.
Al segon període tinguérem un poc més de criteri i aprofitàrem millor el nostre atac en velocitat. Férem l'assaig. Ens guanyaren per jugades puntuals dels seus millors jugadors, que nosaltres no sabérem parar.
M18
Les Abelles 48 Cullera Tavernes 5.
M16 R
Les Abelles 24 Cullera Tavernes A 45.
M16 P
San Roque 31 Cullera Tavernes B 7.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada