diumenge, 22 de gener del 2012

Dones CF Cullera 1 - Dones Torrent 1



Molt bon encontre el que es va poder vore en la vesprada del dissabte en el municipal Aèria, amb les xiques de Tomas Serra entregades de retrobar-se en el camí de la victòria. Des del inici ja es va poder vore una actitud diferent en les cullerenques, les quals entraven amb moltes més ganes a per les pilotes i intentaven portar el domini i el pes del joc.Però enfront del CF Cullera hi havia un equip molt més rodat i que venia a Cullera per a endur-se els tres punts i fer valdre la seua condició de superiors, ja que en la classificació eren quintes.
Però les de Tomas anaven acostant-se a la porteria visitant cada vegada amb més insistència i fruit d'aixó arriba el primer gol de l'encontre en una bona jugada col·lectiva que va aconseguir entrar en la xarxa visitant. Però poc els durà l'alegria a les xiques del Cullera, quasi a rengló seguit en una jugada visitant sense excesiu perill, la portera local es va confiar en un baló que es va colar al pal dret local.
Amb l'empat s'afrontava la segona meitat, amb les xiques de Tomas ebxufades en el partit, i amb alguns canvis tàctics des de la banqueta cullerenca, que varen fer que augmentara el domini en el mig del camp i donaren major seguretat en defensa, però Ali es va trobar molt sola en la davantera, amb la qual cosa el perill local sols arribava en jugades a baló parat pero no varen tindre la seua recompensa, tot i comptabilizar-se en este segon periode tres ocassions de gol.
Al final just empat i val a dir que la portera local va oferir en la segona meitat tres aturades de molt de mèrit. Alientar a les Dones del CF Cullera a seguir en la línia del bon treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada