dilluns, 16 de gener del 2012

Resultats Bàsquet Cullera cap de setmana 14 i 15 gener

Resultats del cap de setmana per als equips del C.B.Cullera, on van descansar el Cadet Femení i Infantil Femení, i on el Senior Femení va quedar subcampió de la Copa Delegació.
Sènior Masculí.
C.B.Perello 52 vs 88 C.B.Cullera.

L'equip cullerenc va visitar la pista del C.B.Perello, en un partit on la victòria era necessària després de la dura derrota contra el Algemesi la setmana anterior.
            El partit va començar de forma dubitativa per als jugadors del C.B.Cullera, que malgrat el bon treball en el camp, no es veia reflectit en el marcador, a causa d'una sèrie d'imprecisions.
            Però a poc a poc l'equip va començar a reaccionar a principi del segon quart, i la diferència al descans era ja palpable, amb un marcador de 26 a 38.
            D'aquesta forma, en la represa l'equip va eixir fort en defensa, i a poc a poc la distància va anar augmentant. Al final del partit, victòria clara pels cullerencs per 52 a 68.
            La proxima setmana, rep al Básquet Picassent, rival difícil i que sera complicat sens dubte.
 Júnior Masculí.
Joventut Xabia 67 vs 31 C.B.Cullera.
            El Júnior Masculí va visitar la complicadisima pista del Joventut Xabia, acudint amb algunes baixes sensibles.
            A l'inici del partit es va veure com als cullerencs els costava aconseguir punts, la qual cosa unit a una mala defensa, va condemnar al C.B.Cullera a concedir les primeres distàncies en el marcador.
            Encara que va haver-hi una lleu reacció al principi del segon quart, el Xabia va seguir al seu ritme i a poc a poc, juntament amb una bona defensa va conseguir anar obrint una bretxa que va ser insalvable per a l'equip cullerenc.
            D'aquí al final del partit, el C.B.Cullera anava intentant contrarestar al conjunt local, però no va ser possible, arribant al final amb un marcador de 67 a 31 favorable al Xabia.
            La proxima setmana, reben la visita del lider, el C.B.Denia.
Senior Femení.
Copa Delegació disputada amb seu a Cullera, Subcampiones.
            Aquest cap de setmana es va disputar la fase final de la Copa Delegació a Cullera, la qual la disputaven els quatre millors equips al final de la primera volta.
            En la primera semifinal, el Calvestra Básquet va imposar la logica, i van guanyar al C.B.Picanya per un marcador de 78 a 41 para les liders de la categoria, les quals van demostrar la seva superioritat.
C.B.Cullera 49 vs 41 La Encarnación. (Semifinal)
            En la segona semifinal, el C.B.Cullera disputava el seu partit contra l'equip de l'Encarnació. L'equip cullerenc partia amb moltes baixes i molt importants, i durant tot el partit es van notar.
            L'Encarnació des de l'inici del partit va aconseguir un petit avantatge en el marcador, que van mantenir durant tot el partit, fins als minuts finals on un ultim intent de l'equip dirigit per Leo Silvestre va fer que es remuntés la diferència i s'arribés al final del partit amb un marcador que reflectia un empat i per tant el partit va ser a la prorroga.
            En la mateixa el C.B.Cullera, va realitzar una gran defensa i juntament amb unes bones decisions en atac va aconseguir portar-se el partit i aconseguir la passada a la final on els esperava el Calvestra Básquet. El marcador va ser de 49 a 41 pel C.B.Cullera.
C.B.Cullera 39 vs 53 Calvestra Bàsquet. (Final)
            El partit pel titul es plantejava molt difícil per a l'equip cullerenc, ja que li enfrontava al lider de la categoria, el Calvestra Básquet, el qual va demostrar durant tota la competició que és un gran equip.
            De totes maneres, el C.B.Cullera va plantar cara des del principi, i malgrat l'avantatge que  va cobrar el Calvestra, mai van perdre la cara al partit.
            El C.B.Cullera sempre va mantenir al Calvestra en una distància de 10 punts, intentat que no es desenganxés mes en el marcador i poder tenir possibilitats en els instants finals.
            Però el Calvestra no es va deixar sorprendre i va cumplir amb el seu objectiu que era alçar-se amb la Copa Delegació. El partit va finalitzar amb un marcador de 39 a 53 a favor del Calvestra.
            Així mateix, les jugadores del C.B.Cullera van realitzar un gran partit i des del club volem donar-los l'enhorabona per l'excel·lent temporada que estan realitzant i pel subcampionat de la Copa Delegació.
Resultats Escola Bàsquet Cullera.
Infantil Masculí – C.B.Cullera 33 vs 31 C.B.Tavernes.

Primera victòria per a l'equip cullerenc, que va fer un gran partit i va aconseguir una merescuda victòria contra el C.B.Tavernes.
            Els jugadors a poc a poc van assimilant l'exigència de la categoria i amb molt esforç han aconseguit la victòria que els donara moral pels proxims partits.
            La setmana que ve visita al C.D.San Pedro Moixent.
Pre-Benjamí – C.B.Cullera 59 vs 29 EMBA Alcudia.
            L'equip dels mes petits del C.B.Cullera va jugar aquest dissabte altre partit, on és van divertir molt i van seguir millorant a poc a poc el que van aprenent durant la setmana.
            Així mateix, van aconseguir una gran victòria contra l'EMBA l'Alcúdia.