diumenge, 10 de març del 2013

Derrota del Femení del Sucro Fs

FEMENÍ: Petxina-10 Sucro-2 (18a Jornada lliga )

Derrota del Sucro Femení en un partit que ha hagut de disputar amb nombroses baixes i que suposava l'últim encontre de lliga. En la primera part, les nostres plantaven cara a les locals i aguantaven amb empat al marcador (1-1) fins que, a falta de 5 minuts, les locals es posaven per davant amb 3 gols seguits. Després d'un altre gol nostre, s'arribaria al descans amb 4-2 . En la segona, el panorama seria semblant i el Sucro aguantaria fins la part final del partit on les de casa es despegarien en el marcador fins deixar el marcador en el 10-2 final. Els gols han sigut d'Andy i Romina.

Derrota del Sucro Femení en un partit que ha hagut de disputar amb nombroses baixes i que suposava l'últim encontre de lliga. En la primera part, les nostres plantaven cara a les locals i aguantaven amb empat al marcador (1-1) fins que, a falta de 5 minuts, les locals es posaven per davant amb 3 gols seguits. Després d'un altre gol nostre, s'arribaria al descans amb 4-2 . En la segona, el panorama seria semblant i el Sucro aguantaria fins la part final del partit on les de casa es despegarien en el marcador fins deixar el marcador en el 10-2 final.  Els gols han sigut d'Andy i Romina.