dijous, 14 de març del 2013

Derrota del Sucro Fs sènior davant del Pilar

SÉNIOR: El Pilar-5 Sucro-2 (20a Jornada de lliga).

Derrota del primer equip del Sucro que ha caigut davant un bon Pilar. El partit començava i els nostres disposaven d'ocasions per avançar-se de la ma de Juanmi (min 5) i Héctor (min. 7). Però seria El Pilar qui s'avançaria al minut 13 (1-0). Els nostres continuaven intentant perforar la porteria local i al 16 ho aconseguien mitjançant Alan que culminava una jugada d'Ernesto. No obstant, l'alegria durava ben poc i els locals tornaven a avançar-se al 17 (2-1), resultat amb el qual s'arribaria al descans. En el segon temps, El Pilar eixia a per totes i prompte tornava a marcar (3-1). Després del quart gol local (4-1), els nostres amb porter jugador, aconseguien retallar distàncies amb un nou gol d'Alan (4-2), però El Pilar, molt seriós i concentrat tot el partit, no deixava acostar-se al marcador als nostres i marcava un altre gol (5-2), que a la postre seria el definitiu, i que sentenciava l'encontre.

Derrota del primer equip del Sucro que ha caigut davant un bon Pilar. El partit començava i els nostres disposaven d'ocasions per avançar-se de la ma de Juanmi (min 5) i Héctor (min. 7). Però seria El Pilar qui s'avançaria al minut 13 (1-0). Els nostres continuaven intentant perforar la porteria local i al 16 ho aconseguien mitjançant Alan que culminava una jugada d'Ernesto.  No obstant, l'alegria durava ben poc i els locals tornaven a avançar-se al 17 (2-1), resultat amb el qual s'arribaria al descans.  En el segon temps, El Pilar eixia a per totes i prompte tornava a marcar (3-1). Després del quart gol local (4-1), els nostres amb porter jugador, aconseguien retallar distàncies amb un nou gol d'Alan (4-2), però El Pilar, molt seriós i concentrat tot el partit, no deixava acostar-se al marcador als nostres i marcava un altre gol (5-2), que a la postre seria el definitiu, i que sentenciava l'encontre.