dissabte, 2 de març del 2013

Victòria del Benjamí del Sucro Fs

BENJAMÍ: Sucro Cullera-5 La Canyada-5 (17a Jornada)

Empat del Sucro en un partit vibrant que els nostres han empatat en l'últim segon. En la primera part els nostres rebien prompte dos gols en contra i els costava anar a "remolque". Després d'ocasions i gols en les dos porteries, s'arribaria al descans amb 2-3. En la segona, el Sucro empatava però els visitants amb dos gols ràpids se n'anaven en el marcador (3-5). El partit semblava sentenciat però al 18, els nostres reduien distàncies (4-5) i apretant, aconseguien en l'últim moment un empat molt meritori. Els gols dels nostres han sigut de Carles C. (3), Dani i Ausies.

Empat del Sucro en un partit vibrant que els nostres han empatat en l'últim segon.  En la primera part els nostres rebien prompte dos gols en contra i els costava anar a "remolque". Després d'ocasions i gols en les dos porteries, s'arribaria al descans  amb  2-3.  En la segona, el Sucro empatava però els visitants amb dos gols ràpids se n'anaven en el marcador (3-5). El partit semblava sentenciat però al 18, els nostres reduien distàncies (4-5) i apretant, aconseguien en l'últim moment un empat molt meritori. Els  gols dels nostres han sigut de Carles C. (3), Dani i Ausies.