dissabte, 2 de març del 2013

L'Infantil del Sucro Fs Campió de la Primera Divisió valenciana

INFANTIL: Sucro Cullera-4 Requenense-2 (17a jornada lliga)

Gran partit el que s'ha vist hui al Pavelló entre els dos primers classificats de la lliga i en el qual els nostres s'han endut la victòria i la lliga. La primera part ha estat molt emocionant i les ocasions es succeien en les dues porteries. Els visitants es mostraven amb molta determinació però escasa punteria i els nostres tampoc es mostraven molt efectius. Al descans s'arribaria amb empat a 1. En la segona els nostres eixien més centrats i s' avançaven amb dos gols (3-1). El Requenense ixia en porter jugador a la desesperada però el Sucro rematava la feina amb un gol més (4-1), encara a falta de 10 minuts. Al remat els visitants farien un gol més (4-2) que no faria patir per una victòria que donava, a falta d'una jornada, el campionat provincial als nostres. Els gols han sigut de Cristian(2), Pablo Miguel i Jaume.