dissabte, 2 de març del 2013

Derrota del Sucro Fs femení davant l'Almassera

FEMENÍ: Sucro-5 Almàssera-6 (17ª Jornada Lliga)

Derrota del Femení en un bon partit de les nostres que ho han donat tot però que han acabat perdent en l'últim minut.
El partit començava be per al Sucro amb un gol matiner de Romina que posava en avantatge a les nostres (1-0). Les visitants venien dispostes a guanyar i prompte es refeien i remuntaven el marcador amb dos gols seguits (1-2). El partit estava prou nivellat i les nostres empataven el partit amb un gol d'Andy (2-2). Quan semblava que s'arribaria al descans amb empat, l'Almàssera tornava a avançar-se en una jugada de rebot que posava de nou en avantatge a les visitants (2-3). En la segona part, les visitants eixien molt millor i posaven terra per enmig amb un altre gol (2-4). Però el Sucro no anava a deixar-se els punts sense presentar batalla i, en uns minuts impresionants, remuntava el marcador amb tres gols de Romina, que posava per davant a les nostres (5-4). El Sucro intentava aguantar però les visitants empataven l'encontre a falta de 3 minuts per la fí. Al remat, faltant un minut, l'Almàssera s'avançava (5-6), no sense fortuna, i s'enduia una victòria que no empanya el bon partit de les nostres.
Cal lamentar la lessió d'Andrea S. Des d'ací li dessitgem una prompta recuperació. ¡Ànim!

El partit començava be per al Sucro amb un gol matiner de Romina que posava en avantatge a les nostres (1-0). Les visitants venien dispostes a guanyar i prompte es refeien i remuntaven el marcador amb dos gols seguits (1-2). El partit estava prou nivellat i les nostres empataven el partit amb un gol d'Andy (2-2). Quan semblava que s'arribaria al descans amb empat, l'Almàssera tornava a avançar-se en una jugada de rebot que posava de nou en avantatge a les visitants (2-3). En la segona part, les visitants eixien molt millor i posaven terra per enmig amb un altre gol (2-4). Però el Sucro no anava a deixar-se els punts sense presentar batalla i, en uns minuts impresionants, remuntava el marcador amb tres gols de Romina, que posava per davant a les nostres (5-4). El  Sucro intentava aguantar però les visitants empataven l'encontre a falta de 3 minuts per la fí. Al remat, faltant un minut, l'Almàssera s'avançava (5-6), no sense fortuna, i s'enduia una victòria que no empanya el bon partit de les nostres.